5130 ile ilgili sorunlarınıza yardımcı olurum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
5130 ile ilgili sorunlarınıza yardımcı olurum
Her türlü sorununuzu çözeriz inşallah. :)

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
kısa yollarına uygulama ekleyemiyorum

Uygulama Koymaya Calıstıgında Donuyor mu? Donuyor İse Bunu Dene.
Çözümü Şu:Uygulamayı Telefon Hafızasına At.Ve Yeniden Dene.Tabi Hafıza Kartını Cıkar.

Ha Buda Olmadı Telefon Hafızasında Fazla Uygulamaları Hafıza Kartına At.Kısayol Yapacagın Uygulamayı Tel.Hafızasında Bırak Yeniden Dene.Ben Böyle Yaptım Olmustu.

emptyokan

Üye
Uygulama Koymaya Calıstıgında Donuyor mu? Donuyor İse Bunu Dene.
Çözümü Şu:Uygulamayı Telefon Hafızasına At.Ve Yeniden Dene.Tabi Hafıza Kartını Cıkar.

Ha Buda Olmadı Telefon Hafızasında Fazla Uygulamaları Hafıza Kartına At.Kısayol Yapacagın Uygulamayı Tel.Hafızasında Bırak Yeniden Dene.Ben Böyle Yaptım Olmustu.

eyvallah yaptım sağol.benim bi sorunun daha var hafıza kartına dört veya beş dosya attıktan sonra görüntüler olsun mp3ler olsun dosya biçimi desteklenmiyor hatası veriyo sonrada hafıza kartına giriş yaptığımda hafıza kartı biçimlendirilsin mi diyor biçimlerdirıyorum tekrar aynı hatayı alıyorum

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah yaptım sağol.benim bi sorunun daha var hafıza kartına dört veya beş dosya attıktan sonra görüntüler olsun mp3ler olsun dosya biçimi desteklenmiyor hatası veriyo sonrada hafıza kartına giriş yaptığımda hafıza kartı biçimlendirilsin mi diyor biçimlerdirıyorum tekrar aynı hatayı alıyorum

2 problemden biri olabilir.ya hafıza kartı virüslü yada hasar görmüş..

Şunu Dene.Hafıza kartını bi okuyucuya tak.sonra biçimlendir.sağa tıklayarak ntfs yap.bi yeniden dene.olmadı fat32 yap.öyle bide dene.eğer olmaz ise buraya neticeyi yaz bakarız kardes.

emptyokan

Üye
2 problemden biri olabilir.ya hafıza kartı virüslü yada hasar görmüş..

Şunu Dene.Hafıza kartını bi okuyucuya tak.sonra biçimlendir.sağa tıklayarak ntfs yap.bi yeniden dene.olmadı fat32 yap.öyle bide dene.eğer olmaz ise buraya neticeyi yaz bakarız kardes.

eyvallah baba deniyecem

femtv

Üye
garantisi varsa servise ver

Mücahit G

Mücahit G

Üye
kapandı birdaha açılmadı ne yapmalıyım?

lynx41

Üye
internetten istediğim uygulamaları indiremiyorum 'sertifika telefonda veya sim de değil' hatası veriyor. bu sorun telefona format attırmadan once yoktu Ondan sonra basladı. Telefonda v07-95 yuklu.

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

lynx41

Üye
bunu deneyeceğim. Kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...