50pk950

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

voltonero

Üye
çok az tv de bulunan thx görüntü ve ses sertifikasına sahip olması ne denli kaliteli bir model olduğunu zaten gösteriyor.dahili wi-fi olmasıda ekstra olarak artı bır özellik netcast özelliğini kablosuz kullanabiliryosunuz. usbden neredeyse tüm formatları oynatıyor olması ayrı bır media playera ihtiyaç duymamanızı sağlıyor...

mdkaya

Üye
Wi fe aparatı kutusundan cıkan 5 000 000:1 kontrasta sahip hd yeni seri lg marka plazma tv modeli

arshavin77

Üye
Bir tv de bulabileceğiniz neredeyse tüm özelliklere sahip. THX sertifikası var,internet tv özelliği,wi-fi özelliği,dlna özelliği hepsini barındıyor. Wi-fi adaptörü kutunun içinden çıkıyor.

Tnyavuz

Üye
gerçekten harika bir model olduğunu düşünüyorum.Lg nin çıkarmış olduğu en iyi plazma bana göre...Üst düzey plazma almayı düşünenlerin tercih edeceğini düşünüyorum

WANTED1516

Üye
Usb den hemen her formatı desteklemekte özellikle görüntü kalitesi çok önde bir plazma.akıllı fiyat sitesinde en uygun fiyatlı siteler başta gelio bakmadan almayın....

DUNGA11

Üye
127cm plazma 5.000.000.1 kontrasta 600hz alt alan taraması 0,001 ms tepkime süresi olan wireless ,bluetooth ,4hdmı girişli usb den mkv,avi,dvix,jpec,mp3 formatlarını destekleyebilen çok iyi bie model..

srcnmrv

Üye
bende gördüm.çok güzel bir plazma gerçekten

mdkaya

Üye
EKRAN BOYUTU: 50'' (127 cm) Ekran Genişliği
PARLAKLIK: 1.500 cd/m2 Parlaklık
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük

3.000.000:1 Kontrast
THX Sertifikası
Sub-Field-Driving MAX 600Hz
bu serinin uygun fiyatlı serisi ve teknik özellikler olarak fazlasıyla cazip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...