500Liralık Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
500Liralık Telefon Önerisi
500 liralık wifisi olsun 3g li olsun gps olsun yeterli tavsiyelerinizi bekliyorum:hmmm

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokıa C6

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5'i öneririm dostum, bu cihaz f/p kralı. Ne c6 ne gio henüz performansına yetişemedi.

technoblue

technoblue

Üye
istediğin özellikleri sağlayacak çok daha uygun fiyatı olan lg optimus me tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletim sistemi ve 600 mhz işleciye sahip. hızı oldukça iyi. tasarımı çok şık. 3g, wifi ve gps desteği mevcut. tasarımı da çok şık. fiyatı da 350 tl civarında sanırım. dediğim gibi smartphone istediğin tüm özellikler var ve cebine para da bırakıyor.

hakandaspinar

hakandaspinar

Üye
Walla kardes Android programlama itunes tens vs bakimindan en iyisi sana tavsiyem Samsung yada HTC pm atarsan ne gibi ozellikleri olmasini istiyosun yardimci olurum

blackaid

blackaid

Üye
trident wt5 3g gps flash player desteği kamerada flash var pesin fiyatı 392TL

blebonq

Üye
500 tl ye en iyi telefon samsung s5660 tavsiye ederim bide sakın 5800 xm alma çok yavaş oyunları kaldırmıyo
Genel tercihim ucuza symbian 3 işletim sistemli telefon bulursan daha iyi olur oyunları süper hepsi hd

61semih

61semih

Üye
Elektr0

Elektr0

Üye
görüntülü görüşme istiyor musun genel de fiyatı düşük olsun die 3G kamerası koymuyorlar... mesela Gio da bu yüzden 3G kamerası bulunmuyor..

'Patron

'Patron

Üye
Ben sana c6-01 önerırım bu ara indirimde.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
doğru dıyorsun tamam ama ben huawei yi çin malı dıye aşşalıyabılırım :) :hih:

Benim anlamadığım samsunglarında arkasında made in china yazıyor bi nevi çin malı aşşalancak birşey göremedim ben özellik konusunda kapıştıralım :naughty::ehe

fireman87

fireman87

Üye
doğru dıyorsun tamam ama ben huawei yi çin malı dıye aşşalıyabılırım :) :hih:

Kardeşim simdi marka egosuna gerek yok yan, Çin malı olsa distirbitörü neden turkcell olsun değilmi yani ? Şimdi şöyle birşeyde söz konusu ona bakarsak nokia,Asus,İphone vesaire bunlarda çinde üretiliyor ama onlara çin malı demiyoruz peki neden ? İsimlerinden dolayı. Yani burada önemli olan nerede üretildiği değil nasıl yapıldığıdır diye düşünüyorum.. Eğer eline alır dokunmatiğini beğenmezsen veya baska özelliklerini beğenmezsen buna çin malı diyebilirsin.Yani benim görüşüm budur. :pro:

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
Emre-45

Emre-45

Üye
Huawei İdeos x5 veya C6-01 öneririm.

Ocean258

Ocean258

Üye
optimus me... bı oncekı telefonum. Tasarımı,Hızı,şarj süresi mukemmel, wifi da oyle kastıgını yada sorun cıkarttıgını hıc hatırlamıyorum valla telefonun.. fiyatına gore ozellıklerıne bakınca en iyi...

buket2

buket2

Üye
optimus me... bı oncekı telefonum. Tasarımı,Hızı,şarj süresi mukemmel, wifi da oyle kastıgını yada sorun cıkarttıgını hıc hatırlamıyorum valla telefonun.. fiyatına gore ozellıklerıne bakınca en iyi...

kesinlikle android işletim sistemine sahip kaliteli ve uygun fiaytlı bir telefon almak istiyorsan android froyo işlemcili optimus me iyi bir seçim olacaktır. tavsiye listene eklemelisin...

__xXx__

__xXx__

Üye
ben senn yerinde olsam bu soruyu eylül ayına kadar bekler öyle sorarım çünkü nokia eylül de su an satışta olan telefonlarda indirime gidecek ekim kasım aylarında da wp7 li telefonlar çıkaracak su an piyasada olan telefonlarını elinden çıkarmak için indirme gidio anlayacağın ben yerinde olsam bekler o günlerde telefon alırım ben samsung kullanıcısyım tavsiyeler üzerine gio aldım ama memnun sayılmam o yüzden sabret bekle

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaslar nokia c6 aldım

furkan5800

furkan5800

Üye
5800 450 lira ama dokunmatik biraz kötü

sarp-26

Üye
htc wil. s tavsiye ederim süper bir telefon

----------Eklendi @ 14:43:26 ---------- Yazıldı @ 14:42:34 ----------

c6 güzel ama 3g yok sanırım onda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...