500kontor.com Nedir bilen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topgun1111

Üye
    Konu Sahibi
500kontor.com Nedir bilen var mı?
Bu site nasıl çalışıyor bilen var mi ?gerçekten kontor yükleniyor mu ?yüklenmesi için ne yapmak gerekiyor

Yöneticinin notu: Bu tür sitelere kesinlikle itimat etmemenizi ve inanmamanızı, yakınlarınızı da bu tür siteler hakkında uyarmanızı istiyorum arkadaşlar. Hattınıza kontör göndereceğini vaat ediyorlar fakat gerçekte hattınızdaki kontörleri çalmak için kurulmuş tuzaklardır bu siteler.

sweety_boy_43

Üye
Bu site nasıl çalışıyor bilen var mi ?gerçekten kontor yükleniyor mu ?yüklenmesi için ne yapmak gerekiyor

sakın kayıt olma kayıt olursun herhafta hattından 10ksmsj/20 kntr cekılır ve sıze 500 kntr vercez dıye kandırırlar sakın kalmayın hıc bı kazancınz olmaz her hafta kntr kaybı yasarsınız.
dıkkatlı olun !!!!
ıstersenız hokuspokus.com a kayıt olun orda oyun oynayarak kntr kazanabılırsınız.
şahsen 300 kntr kazandım.
ıyı forumlar

yer6benim

yer6benim

Üye
ben oldum ama 10 kısı fılan toplamadım sonra vazgectıgım ıcın ama kontorumde gıtmedı hıc sımdı tırstım eger kontorum fılan gıderse nasıl ıptal ettırebılırım uyelıgımı???

arslansem

arslansem

Üye
sakın kayıt olma kayıt olursun herhafta hattından 10ksmsj/20 kntr cekılır ve sıze 500 kntr vercez dıye kandırırlar sakın kalmayın hıc bı kazancınz olmaz her hafta kntr kaybı yasarsınız.
dıkkatlı olun !!!!
ıstersenız hokuspokus.com a kayıt olun orda oyun oynayarak kntr kazanabılırsınız.
ıyı forumlar
Ciddi misin? :hmmm

erfc20

erfc20

Üye
dıkkatlı olun !!!!
ıyı forumlar
nasıl kazandın :yuru

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bizzat 100 Kontörde ben kazandım.

erfc20

erfc20

Üye
ben hariç herkes kazanmıs :ehe

airbus92

Üye
turkcell'i ara onlar iptal edeR..Sen hiç bi şey yapma:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt