16000 ı bevyapacaktın hocam10400 olanı kullanıyorum öneririm. Hatta bi ara yeni çıkan 16000 mAh gücündeki olanı almayı bile düşündüm![]()
yanında priz gibi ? 
Şaomi de hocam iyidir sorun o değil hani kullananlara 10400 mu 5000 mi çümkü arada baya fark var boyut olarak şimdi elimdeki iphone 5 sıfırlandığı için bunu bir bir bcuk sene daha kullanmak istiyorum. Bi oowerbankta 1.5 sene dayanırmı bilmiyorum habi ileriye yönelik almak mı kazımMarkası nedir ? Şaomi ise iyidir.
Onun fiyatı ne kadar? Note 2 artık kesmiyor heralde?10400 olanı kullanıyorum öneririm. Hatta bi ara yeni çıkan 16000 mAh gücündeki olanı almayı bile düşündüm![]()

Hocam yanında kabloda taşıyorsun.telefona nasıl güç veriyor, ıphone sökülmüyor sanırım ondan sordum
Yok ondanda değil şarj ederken prize takmaktansa pb ile şarj ediyorum çok daha pratik.Onun fiyatı ne kadar? Note 2 artık kesmiyor heralde?![]()
Hepsiburadadan alan bazı akadaşlar passtrough özelliği çalışmıyo demişler nerden almalıyımYok ondanda değil şarj ederken prize takmaktansa pb ile şarj ediyorum çok daha pratik.
O hangi özellikmiş?Hepsiburadadan alan bazı akadaşlar passtrough özelliği çalışmıyo demişler nerden almalıyım
Ben seni bi yerden çıkarıyorum ?O hangi özellikmiş?

Fiyat farkı çok değil o yüzden 10400 mAh almak daha mantıklı. Boyutuna bir süre sonra alışırsın.Şaomi de hocam iyidir sorun o değil hani kullananlara 10400 mu 5000 mi çümkü arada baya fark var boyut olarak şimdi elimdeki iphone 5 sıfırlandığı için bunu bir bir bcuk sene daha kullanmak istiyorum. Bi oowerbankta 1.5 sene dayanırmı bilmiyorum habi ileriye yönelik almak mı kazım
Cebe sigiyor mu?bende 10400 var taşıması biraz zor ama şarj olarak iyi
cebe rahat sığıyor eni biraz büyük sadece kullanırken bazen sorun oluyorCebe sigiyor mu?