Tavsiye 5000 mAh mı 10400 mAh mı?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
5000 mAh mı 10400 mAh mı?
Arkadaşlar iphone 5 için taşınabilir batarya bakıyorum. Bunun içinde xiaomi kafama yattı. Ama 5000 mAh 45 liraya gelirken 10400 mAh 65 liraya denk geliyor. Şimdi gerek taşına bilirlik açısından gerek kullanım açısından hangisi tatmin edici olur?

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
bence almışken yüksek kapesiteli olan daha mantıklı olur ben 2600mah almıştım şimdi yüksek kapasiteli almadığıma pişmanım arada ki fiyat farkı da uçuk değil :)

PriZm

PriZm

Üye
10400 olanı kullanıyorum öneririm. Hatta bi ara yeni çıkan 16000 mAh gücündeki olanı almayı bile düşündüm :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Markası nedir ? Şaomi ise iyidir.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Markası nedir ? Şaomi ise iyidir.
Şaomi de hocam iyidir sorun o değil hani kullananlara 10400 mu 5000 mi çümkü arada baya fark var boyut olarak şimdi elimdeki iphone 5 sıfırlandığı için bunu bir bir bcuk sene daha kullanmak istiyorum. Bi oowerbankta 1.5 sene dayanırmı bilmiyorum habi ileriye yönelik almak mı kazım

0MG90

0MG90

Üye
10400'lük tabi

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Fiyat farkı fazla görünmüyor, kesinlikle 10400;)

MaxipmaN

Üye
telefona nasıl güç veriyor, ıphone sökülmüyor sanırım ondan sordum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sorulması bile gereksiz diye düşünüyorum :D 10400 mAh olan tabiki.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yok ondanda değil şarj ederken prize takmaktansa pb ile şarj ediyorum çok daha pratik.
Hepsiburadadan alan bazı akadaşlar passtrough özelliği çalışmıyo demişler nerden almalıyım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şaomi de hocam iyidir sorun o değil hani kullananlara 10400 mu 5000 mi çümkü arada baya fark var boyut olarak şimdi elimdeki iphone 5 sıfırlandığı için bunu bir bir bcuk sene daha kullanmak istiyorum. Bi oowerbankta 1.5 sene dayanırmı bilmiyorum habi ileriye yönelik almak mı kazım
Fiyat farkı çok değil o yüzden 10400 mAh almak daha mantıklı. Boyutuna bir süre sonra alışırsın.

caps6

caps6

Üye
bende 10400 var taşıması biraz zor ama şarj olarak iyi

Üst Alt