Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
500 tllik android telefon önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
ahmet8152
Üye
Konu Sahibi
500 tllik android telefon önerisi
Sizce 500 liraya android sistemli alabileceğim en iyi telefon nedir ? 0 veya 2.el ?
TheMadness
Üye
Samsung Galaxy Pocket Neo S5310
kerem28yuksel
Üye
telefonu ne için kullanıcaksın onları yazarsan daha iyi yardım edebiliriz
ahmet8152
Üye
Konu Sahibi
genellikle facebook , sms, whatsapp, bazı yüksek özelik istemeyen oyunlar
muratkrm
Üye
Sıfır al almışken. General Mobile Discovery 599 TL idi dün Vatan Bilgisayar da. Samsung Galaxy S3 e özellik olarak çok yakın ve fiyat olarak yarı yarıya olan güzel bir telefon. Android 4.2 ile de baya stabil ve hafif çalışıyor. Hiç kasma görmedim daha tel.de...
AHKE
Üye
samsung s6310
hikmet366
Üye
Samsung Galaxy Ace 2 Al üstüne 100 tl daha koy al vatan pc den derin ben
- - - Eklendi - - -
Samsung Galaxy Ace 2 Al üstüne 100 tl daha koy al vatan pc den derin ben
muratkrm
Üye
Ace 2 800Mhz çift çekirdek, Discovery 1200Mhz 4 çekirdekli !?!?! Dostum karar senin. Vatan Bilgisayar da çalışıyorum Konya mağazada, elimde 2 üründe bana göre Discovery açık ara önde ace2 ye göre...
The Shadow
Üye
2.el e güveniyorsan s3 0 arıyorsan gmd derim ama s3 ün onu açık güncelleme konusunda sıkıntısı yok senin ihtiyaçlarını karşılar
Ace 2 800Mhz çift çekirdek, Discovery 1200Mhz 4 çekirdekli !?!?! Dostum karar senin. Vatan Bilgisayar da çalışıyorum Konya mağazada, elimde 2 üründe bana göre Discovery açık ara önde ace2 ye göre...
o kadar da kotuleme kullanıma bağlı sonuçta cpu hızını sistem ayarlıyor root yaparım telefonla uğraşırım diyorsan ace 2 den de iyi bir performans alırsın ama direk gmd almak daha iyi
2.el e güveniyorsan s3 0 arıyorsan gmd derim ama s3 ün onu açık güncelleme konusunda sıkıntısı yok senin ihtiyaçlarını karşılar
- - - Eklendi - - -
o kadar da kotuleme kullanıma bağlı sonuçta cpu hızını sistem ayarlıyor root yaparım telefonla uğraşırım diyorsan ace 2 den de iyi bir performans alırsın ama direk gmd almak daha iyi