500 tllik android telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet8152

Üye
    Konu Sahibi
500 tllik android telefon önerisi
Sizce 500 liraya android sistemli alabileceğim en iyi telefon nedir ? 0 veya 2.el ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Samsung Galaxy Pocket Neo S5310

kerem28yuksel

Üye
telefonu ne için kullanıcaksın onları yazarsan daha iyi yardım edebiliriz

ahmet8152

Üye
    Konu Sahibi
genellikle facebook , sms, whatsapp, bazı yüksek özelik istemeyen oyunlar

muratkrm

muratkrm

Üye
Sıfır al almışken. General Mobile Discovery 599 TL idi dün Vatan Bilgisayar da. Samsung Galaxy S3 e özellik olarak çok yakın ve fiyat olarak yarı yarıya olan güzel bir telefon. Android 4.2 ile de baya stabil ve hafif çalışıyor. Hiç kasma görmedim daha tel.de...

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHKE

AHKE

Üye
samsung s6310

hikmet366

hikmet366

Üye
Samsung Galaxy Ace 2 Al üstüne 100 tl daha koy al vatan pc den derin ben

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy Ace 2 Al üstüne 100 tl daha koy al vatan pc den derin ben

muratkrm

muratkrm

Üye
Ace 2 800Mhz çift çekirdek, Discovery 1200Mhz 4 çekirdekli !?!?! Dostum karar senin. Vatan Bilgisayar da çalışıyorum Konya mağazada, elimde 2 üründe bana göre Discovery açık ara önde ace2 ye göre...

The Shadow

The Shadow

Üye
2.el e güveniyorsan s3 0 arıyorsan gmd derim ama s3 ün onu açık güncelleme konusunda sıkıntısı yok senin ihtiyaçlarını karşılar :oke:

- - - Eklendi - - -

Ace 2 800Mhz çift çekirdek, Discovery 1200Mhz 4 çekirdekli !?!?! Dostum karar senin. Vatan Bilgisayar da çalışıyorum Konya mağazada, elimde 2 üründe bana göre Discovery açık ara önde ace2 ye göre...
o kadar da kotuleme kullanıma bağlı sonuçta cpu hızını sistem ayarlıyor root yaparım telefonla uğraşırım diyorsan ace 2 den de iyi bir performans alırsın ama direk gmd almak daha iyi :)

thezombie

Üye
2.el e güveniyorsan s3 0 arıyorsan gmd derim ama s3 ün onu açık güncelleme konusunda sıkıntısı yok senin ihtiyaçlarını karşılar :oke:

- - - Eklendi - - -

o kadar da kotuleme kullanıma bağlı sonuçta cpu hızını sistem ayarlıyor root yaparım telefonla uğraşırım diyorsan ace 2 den de iyi bir performans alırsın ama direk gmd almak daha iyi :)

Ben s3 ü rootluyorum genede aşırı kasma var? Bu samsung ve androidden zor adam olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt