meg1ddo
Üye
-
Konu Sahibi
-
linkte sıkıntı var site bakımda sanırım, lumia 820 ikinci el de düşünüyorum ama 630 en azından yeni nesil donanımdır diye yöneldim bide win10 geldi şimdiden ona.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu alabilirsin
linkte sıkıntı var site bakımda sanırım, lumia 820 ikinci el de düşünüyorum ama 630 en azından yeni nesil donanımdır diye yöneldim bide win10 geldi şimdiden ona.
tamam gördüm hocam linki sıfır o fiyat 820 için çok iyi tabiki ama onun yerine ikinci el 925 almak daha iyi olur bana göre yine de önerin için teşekkürler.Link açılıyor
820 sıfır olduğu için önerdim
kontrol ettim mobilde link açılıyor pcde açılmıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyeni link bu
mobilden vermiştim linki
925 kullanıcısıydım daha önce 630 düşük model biliyorum ama sıfıra yakın 350 liraya buldum 300 e de indirebilirsem düşünüyordum almayı, zaten yaza kadar idare etsin beni diyorum ondan sonra yeni çıkan üst model alırım yaz aylarında.Lumia 920 / 925 alabilirsin 925 i tavsiye ederim
Öyle düşünme,kardeşim,630 alt-orta segment bir telefon Lumia 920-925 üst seviye bir telefondur 920-925 e bi bak bence
facebook twitter whatsapp skype viber işcep vs bunu gibi sık kullanılan birkaç uygulama.Demirbaş uygulamalarından kastınız nedir
sırf 1 GB ramden dolayı mı yönelme diyorsunuz, ekranı kötü değilse ve performansı ortalama ise sorun yok 300 tl ye 20 ay garantili cihaz iyi dğilmidr?630a yonelme bile çıkmasa daha iyiydi. 1 GB ramlı 500₺ye ikinci el çok,rahat bulabilirsiniz
facebook twitter whatsapp skype viber işcep vs bunu gibi sık kullanılan birkaç uygulama.
1. Nesil Lumialara(Sonu 20 olanlar-1520 hariç) bulaşma. Gerisini sen bilirsin
Ekleme: 925e de bulaşma
Beğenmemek değil. Daha burada satışa çıkmadan 920 alan adamım ben. 1520 kullanmama rağmen hala en beğendiğim telefon 920dir. İşlemcilerinin güncelliğini yitirmelerinden dolayı diyorum. 920-925-1020 pureview olmasına rağmen lumia camera 5teki özellikleri alamamasından dolayı tavsiye etmiyorum. Alamadıkları özellikler ilerleyen güncellemelerde artacaktır.Niye beğenmiyodun ki 1. Nesil yada amiral gemisi Lumia ları en iyileride onlar yani bir,problemide yok bknz 920 , 925 , 930(920 nin bir nesili buda 920 ye kotu diyorsanız 930 u övmeyiniz) 820 , 830 (buda 820 nin bir nesili)
bugün almadım telefonu yarın alacam hala tavsiyelerinizi bekliyorum, alacağım telefon 6 aylık geçici sayılır yani kalıcı olarak almayacam o yüzden 630 yada 535 e yöneldim yeni nesil oldukları için.
535 düşündüm ama hem ekranı kötü geldi bana (520 gibi) hem ikinci el piyasada yok gibi bişey yoksa 535 düşünüyordum zatenVarsa 535 daha iyidir. Ekrandan kazanır geçici olsada. Hem daha güzel bir cihaz. Ama küçük isterseniz 630. Ben yinede 535 derdim. Kamerası hariç her türlü öndeAyrıca tüm özellikleri çok daha iyi. Bende gayet uygun bir geçiş cihazıdır kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?