500 tl nakit telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet8152

Üye
    Konu Sahibi
500 tl nakit telefon önerisi
Android sistemli orjinal alinabilicek 500 liraya kadar en iyi telefon nedir ?

erenekz

erenekz

Üye
galaxy ace alabilirsiniz bakın
ama iyice araştırın alın

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
galaxy ace alabilirsiniz bakın
ama iyice araştırın alın

Kardeş ayıptır ace mı onerdın

- - - Eklendi - - -

kullanım amacınız?

ahmet8152

Üye
    Konu Sahibi
genellikle sosyal ağlar , bide fazla özellik istemeyenler küçük oyunlar.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
o zamam ıkıncı el s2 yada 4 ya da avea intouch 2

sparrov61

Üye
2.el wonder 400 tl garantili faturalı temiz tel

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ıphone 4

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
:d:

cesares_

Üye
Kardş ben elimdeki galaxy s3 minimi satmayı düşünüyorum.Vatan Comp. Yaklaşık 5-6 ay kadar önce satın aldım.Telefonda çizik dahi yok.Garantisi kablosu o'su bu'su herşeyi daha paketinde.kulaklıklarını dahi jelatininden ayırmadım.yüksek model düşündüğüm için satıyorum.isteyenler ulaşabilir.istanbul içi elden teslimat.duyurulur...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Atrix var elimde ilgilenirsen bir bak?

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
Kardeş gel ben sana 450 tl ye Xperia S verim 1 ay kullandım s3 almak için satıyorum nakit para lazım. Ucuz olmasının sebebi yurt dışı olması yani imei kaydı yok 150 tl ye Sınırsız imei yapıyorlar. Eğer düşünürsen özelden mesaj at yada telefondan görüşelim detaylı bilgi veririm. Resim istersen çekip gönderirim kardeşim.

needle1

Üye
Hocam ben sana sıfır lumia 520 veriyim en iyisi o :)

fk555897

fk555897

Üye
O fiyata alacağın Android'li bir telefondan memnun kalman zor. Ben sana Nokia Lumia 520 öneririm.

devilspath

devilspath

Üye
ikinci el galaxy s2 işini görür bence temiz bulursan...

545083

Üye
sony xperia u 360tl beyaz 18ay garantili kutusu faturası yollanack 440>>420>>400>>380>>360 Numaram 05548164528 telfnda sıkntı yok

Hemen paket ptt kargo kapıda ödemeli ve kontrollü teslim olarak yollanacak
şu olur mu bu olur mu demeyin yada sıfırı şu bu demeyin 0ı 600tl 0ı internette dışarda 650tl yani fiyat neredeyse yarı yarı daha ne istiyorsunuz.
0ı o 0ı bu dyen gördüğü yerden alsında görelım 5 ay sonra apışır kalır garantili cihazlarda ise yazılım yüklemediğiniz sürece değiştırirler neyse alan numaramdan ulaşsın yada foruma numarasını bıraksın ben ararım

4un6si

4un6si

Üye
ikinci el 620 al veya ikinci el bold 9900

hasankaratas1

hasankaratas1

Üye
Arkadaşım S3, S4, Note2 Öneririm. istersen Resimleri incele ve Kendin Karar Ver

Fiyatları ;
Samsung Galaxy S3 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, gps, Wi-fi Yoktur ( Fiyat Belirtmiyorum, Çünkü Satmam ).
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) KORE. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps Ön Kamera vs. ( 390 TL )
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ( S3'te Tercihiniz Bu Olsun ) ( 460 TL )
Samsung Galaxy S4 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, Gps, Wi-fi Yoktur. Bunu'da Satmıyorum.
Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) KORE. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram, 2gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ( 490 TL )
Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram, 10gb Dahili Hafıza Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ( Tercih Edilen Budur ). ( 530 TL )
Samsung Galaxy Note 2 ( Android 4.1.1 ) KORE. Çift Çekirdek, 8mp Arka Kamera, 2 Gb. Ram, 2 Gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Kalem, vs. ( 540 TL )

Hasan
0506 854 52 43
[email protected]

darbeci_001

darbeci_001

Üye
Galaxy ace 2 sifir kutusu dahil acilmadi 500 tl. Türkiye garantili . Turkcell drn alinma nakit ihtiyacndan satilik

Üst Alt