500 SMS turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

striker_o

Üye
    Konu Sahibi
500 SMS turkcell
Arkadaslar eger 3 aydir kontor yuklemedi iseniz ve hattiniz su anda sadee aranabiliyor ama ariyamiyor ise bana PM atin ve minimum 100kontor yuklediginizde 500 her yone ucretsiz SMS kazanin.
Bu olay sadece Turkcell hatti olanlar icin gecerlidir.Saka falan yaptigim yok sallama degildir hicbir ucrette gerektirmemektedir.
Reklamlar olmayan kendi telefonunuzdan atacaginiz hicbiir uyelik vb. gerektirmeyen bu sistem icin PM atmaniz yeterli.
Mesajiniza yazmaniz gereken 3 aydan uzun suredir kontor yuklemediginiz Turkcell numaraniz.Bende size geri donecegim.Hadi bakalim detaylari isteyenler ozelden mesaj atsinlar.Tesekkur ederim.

NOT:Arkadaslar sistem siz 3 aydan daha yakin surede kontor yuklediyseniz hicbirsey kazandirmiyor. 3 aydan daha uzun suredir kontor yuklememis olan arkadaslar mesaj atsinlar lutfen.Diger arkadaslari kayit edip onlari tavsiye edecegim diye bosu bosuna kontorlerim gidiyor.

arslansem

arslansem

Üye
Sen niye bu kadar zekisin?Etrafımızda sms armağan edeceğimiz kimse kalmadı mı yani :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Hic inandırıcı gelmıyosun

alemburda

alemburda

Üye
Sen niye bu kadar zekisin?Etrafımızda sms armağan edeceğimiz kimse kalmadı mı yani :)

DOĞRU SÖYLEDİN ARKADAŞ. ZATEN BEN ABLAMIN HATTINA 500 SMS KAZANIYORUM BAŞKASINA NEDEN KAZANDIRIYIM. HEM BİR NUMARAYA 17 KEZ 500 SMS İŞLEMİ YAPILABİLİR. (UYANIK :ehe )

bora006

bora006

Üye
kusura bakma ama çooook uyanıksın

barisbacak354

Üye
cinoo seniiii.sen ne ayaksın çakaaaaaal:nono:

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
malesef her hafta yüklüyorum ne 3 ayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt