Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
500 liraya kadar ıyı bır telefon arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Bytutsak
Üye
Konu Sahibi
500 liraya kadar ıyı bır telefon arıyorum
arkadaslar bana saglam özellikli mesela wifi 3g ws. lı bı telefon lazım sımdilik 500 lıram war ama tel saglamsa lımıtımı zorlayabılırım acıl cewap werırsenz sewınırm
Tr_SERGEN
Üye
600 tl ye nokia 520 var onu al net hızı süper internet xplorer var çift çekirdek kasma olmaz wp 8 var
ozgur2323
Üye
Çok temiz garantılı kutulu nokia 808 var dusunursen fiyatta anllaşabılır
arkadaslar bana saglam özellikli mesela wifi 3g ws. lı bı telefon lazım sımdilik 500 lıram war ama tel saglamsa lımıtımı zorlayabılırım acıl cewap werırsenz sewınırm
merhaba elimizde hemen hemen bütün modellerde telefon var olmasa bile istetiyoruz. siz aklınızdaki modeli ve bütçenizi söyleyin biz size gönderelim. emin olun ki fiyatlarımız herzaman en ucuz olandır. en ucuz fiyat garantisi bizde .
Kardsim saolasn ama wondri inceldm hosuma gtmedi.wakt ayrdgn icn cok saol
hpolat25
Üye
Sende saol kardesim hayirli satislar
GhostMahir
Üye
750 tl cok temiz samsung note 1 16 gb var elimde yurt disi kendi passaportuma kayitli hicbir sorun cizik vs. Yok Biri deri olmak uzere 3 tane kilif kapak hediyemdir almak istersen ozel msj at yada 05469277341 yer izmir