Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi500-600 tl arası SAMSUNG,LG,SONY Android İşletim Sistemli Telefon Tavsiyesi!!
Sponsorlu Bağlantılar
HsynSmtGrz
Üye
Konu Sahibi
500-600 tl arası SAMSUNG,LG,SONY Android İşletim Sistemli Telefon Tavsiyesi!!
Acilen 500-600 tl arası SAMSUNG,LG,SONY Android İşletim Sistemli Telefon Tavsiyesi Gerekiyor Arkadaşlar. İlgileriniz için şimdiden teşekkürler.
meme4
Üye
motorola atrix
Buğra
Admin
Sony Xperia Tipo,Samsung Galaxy W,Motorola Atrix,Sony Xperia Neo V
bunları önerebilirim fakat oyun oynarmısın?
Kerim.
Üye
atrix
HsynSmtGrz
Üye
Konu Sahibi
Oyun söz konusu değil fakat programlar olabilir. Android olması ve 600 TL tavanını zorlayabilir. Ekran büyüklüğü ve performans ön planda. Hepinize bu saatte cevap verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum
motorola piyasa dolasıyla tercihim dışında malesef
meme4
Üye
atrix almıyorsan android alma veya bütçeni 800 tl çıkar bence bide aldıgın telefonun özellikle ramine bak en az 512 olsun android için 1 gb ideal ama bu fiyata 1gb bulman zor
atrix almıyorsan android alma veya bütçeni 800 tl çıkar bence bide aldıgın telefonun özellikle ramine bak en az 512 olsun android için 1 gb ideal ama bu fiyata 1gb bulman zor
samsung galaxy serileri lg xperia serileri var androidli bu fiyatlarda biraz bilgim bunlar hakkında var. Vatan bilgisayardan %25 indirim ile alıcağım için 700 750 TL ye çıkadabilinir
MrExpert
Üye
Tipo ve atrix var...
fk555897
Üye
Samsung Galaxy Ace 2
FordFocus RS
Üye
samsung galaxy mini 2 - lg l5 - sony xperia tipo - samsung galaxy ace.. ama hepsinin içiden galaxy ace tavsiyemdir