500-550 Tl Arası Android Telefon tavsiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
500-550 Tl Arası Android Telefon tavsiyeleri
500 550 tl ye android telefon alacağım lazım olan özellikler:
1-İnternet(Wifi)
2-Oyun (kasmadan oynayabilecek)
3-İşlemcisi güçlü bir telefon arıyorum.

Metin137

Metin137

Üye
o fiyata mini 2 falan anca alırsın

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aman ha mini 2 felan alam beni dinle çok büyük bi dost tavsiyei sana ideos x5 al mini 2 felan alma ama ideos x5 580 lira diye biliyorum

- - - Eklendi - - -

ideos x5 te aseseytin kreyt bile kasmadan oynanabiliyo işlemcinin ve gpunun gücüne anla

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Biraz daha para koy kral atrix al arastir karsilastir gor derim

newguard

newguard

Üye
aman ha mini 2 felan alam beni dinle çok büyük bi dost tavsiyei sana ideos x5 al mini 2 felan alma ama ideos x5 580 lira diye biliyorum

- - - Eklendi - - -

ideos x5 te aseseytin kreyt bile kasmadan oynanabiliyo işlemcinin ve gpunun gücüne anla

40 yıllık assasin's creed i naptin sen reyiz :-) Motorola atrix ede baka bilirsin

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

tatar1926

Üye
Selam atrix al derim 1ghz cift cekirdek islemci 1gbyt. Ram 16 gbyt dahili +32 gbyt destekli sd kart
Hd kamera anroid 2.3.4 islemci 4.0 a guncellenebilecek ayrica 14 mgbt internet baglanti hizi daha neler neler ayni esdeger sam lrsung ve soni 1000 lr nin uzetinde goldda kampanya var 650 lr 3 ay ertelemeli

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
selam atrix al derim 1ghz cift cekirdek islemci 1gbyt. Ram 16 gbyt dahili +32 gbyt destekli sd kart
hd kamera anroid 2.3.4 islemci 4.0 a guncellenebilecek ayrica 14 mgbt internet baglanti hizi daha neler neler ayni esdeger sam lrsung ve soni 1000 lr nin uzetinde goldda kampanya var 650 lr 3 ay ertelemeli
4.0 a güncellemeyi düşünmüyorlarmiş yetkililer

tatar1926

Üye
Arkadasim bu bilgiye neteden ulastin yabanci siteleerde guncellenecegi soyleniyor google ortakligi nedeniyle googlun destegi fazlasiyla olacagini gordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt