İhtiyar007
Üye
Hiç sanmıyorum bedava olacağını ama haydi bakalım...buldum kardesim sagolda bos is bu kalem
ilki bedava sonra kaybolursa yenilemesi 18 lira diye haberlere cikti abi
Hiç sanmıyorum bedava olacağını ama haydi bakalım...buldum kardesim sagolda bos is bu kalem
ilki bedava sonra kaybolursa yenilemesi 18 lira diye haberlere cikti abi
senle tam ayni kafadayim dedim bizimkilere yok soyle yok boyleo zaman 2+1 al kaç kere kullancağımı var müzik dinledikçe kullanırsın baslı baslı![]()
hic yoktan 3 5 lira olmali bencede ama haberlerde buyuk ihtimal oyle olacak dedilerHiç sanmıyorum bedava olacağını ama haydi bakalım...
:2+1 in tam adi ne?Creative 2+1 var bende pc ye takili guzel ama sen en iyisi kitap al bosver teknoloji falan polisiye yada gerilim-korku kitaplari guzeldir bende 50 liraya onu dusunuyorumda devlet baba bi burslulugu verse
oğuzhan konu gereksizlerde diye gereksizlestirme surda fikir danisiyoruzİddaa oyna. Tutarsa o parayla tablet alırsın.
2 tane haporlor birde bas var o yuzden 2+1 pc yoksa almana gerek yok ama2+1 in tam adi ne?
kitap falan yorumlarinin gelecegi icin teknolojik yazdim kardesim
oğuzhan konu gereksizlerde diye gereksizlestirme surda fikir danisiyoruz
pc gelecek 15 tatile o soru degil, ismi dedigim nokia 5800 gibi adi ne sistemin2 tane haporlor birde bas var o yuzden 2+1 pc yoksa almana gerek yok ama
Suan yataktayim ya yatiyorum sabah kalkinca bakiyim bi ama benimki 80 liraydi ucuzu vardir amapc gelecek 15 tatile o soru degil, ismi dedigim nokia 5800 gibi adi ne sistemin
telefonun icinde beles var sagolasinShuffle vereyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

mantikli duzgun konusulan yerde mantikli konusmayi dusunebilirsin her kural yazili degildirSana ne koçum? Git o zaman başka yere aç konuyu. Kural dahilinde bir şey yazdığıma göre laf etme hakkın yok.