*5 years of iPhone innovation - * lı konu
abandonware Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: 9, 7ye düşmüş. Appleda gerileme var - - - Eklendi - - - Ama saat hiç degismemis nedense.. Genişletmek için tıkla ... saatler hep öyle oluyor, kol saatlerinde 10'u 10 geçe, HTC telefonlarda 10.08, samsunglarda genelde 12.45.. sebebini bende bilmiyorum
emre641996' Alıntı: 9, 7ye düşmüş. Appleda gerileme var - - - Eklendi - - - Ama saat hiç degismemis nedense.. Genişletmek için tıkla ... saatler hep öyle oluyor, kol saatlerinde 10'u 10 geçe, HTC telefonlarda 10.08, samsunglarda genelde 12.45.. sebebini bende bilmiyorum
-Emre Üye Bugün turkcell önünde maxi iq tablet afişini gördüm saat 5.32ydi. Altında da 532li hatlar bedava yazıyordu
Bugün turkcell önünde maxi iq tablet afişini gördüm saat 5.32ydi. Altında da 532li hatlar bedava yazıyordu
abandonware Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: ilk iPhone 9:41 de tanıtıldığı için saat öyle. Bu arada resim güzelmiş Genişletmek için tıkla ... haklısın öyleydi - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: Bugün turkcell önünde maxi iq tablet afişini gördüm saat 5.32ydi. Altında da 532li hatlar bedava yazıyordu Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm.hort
~N.A.W.Y~' Alıntı: ilk iPhone 9:41 de tanıtıldığı için saat öyle. Bu arada resim güzelmiş Genişletmek için tıkla ... haklısın öyleydi - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: Bugün turkcell önünde maxi iq tablet afişini gördüm saat 5.32ydi. Altında da 532li hatlar bedava yazıyordu Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm.hort