maxirabit
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nerelerdesin sen abi?
Uykum düzenli olsun daha fazla uyku uyuyayım diyorum, spor salonun'a gidip spor yapıyım, böylelikle uykum düzene girer diyorum, kız arkadaşım orada taytlı kızlar olur gözünü oyarım senin diyor, sende spor'a başla diyorum ben çabuk yoruluyorum diyor, büyük bir çıkmazın içine girdim. Evdede spor yapsam olsun sen spor yapma böyle daha iyisin diyor
Saat olmuş 2 aklımda bir soru yok, kafam dolu değil ona rağmen 11 de uyuyup 01 gibi uyandım
https://www.maxicep.com/forum/kategori/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari.37/create-threadBen buraya telefondan konu acamiyorum la. mesaj kismina tiklanmiyor
Uhuyla yabışdırsakkırık konu çöpe
Yapışır mı?Uhuyla yabışdırsak
Bence yapışabilirYapışır mı?
2 saat uyuyormuş abiBeş saatten fazla uyuyup napıcaksın
Nasıl 2 saat2 saat uyuyormuş abi
BuradayımNerelerdesin sen abi?
İlaç kullanıyorum amino asit, o yüzden fazlasıyla enerji oluyorgün içinde vücut dinç oluyo mu kardeş
Parça parça uyuyorum gün içinde böylelikle temelde ortalama 5 saat uyuyorum tek seferde ama diğer uyuduğum saatleride sayarsam gün içinde, 8 saate kadar çıkıyorAyakta uyuklama olmuyor mu abi?
11 de uyuyup 01 de uyandım diyor ya abiNasıl 2 saat5 saat diyorya kardesim..
Normalde 8 saat uyumam gerekli, tek seferde o yüzdenBeş saatten fazla uyuyup napıcaksın
Geçen hafta neredeydin abiBuradayım
İlaç kullanıyorum amino asit, o yüzden fazlasıyla enerji oluyor
Parça parça uyuyorum gün içinde böylelikle temelde ortalama 5 saat uyuyorum tek seferde ama diğer uyuduğum saatleride sayarsam gün içinde, 8 saate kadar çıkıyor
Uyku düzeni değilde bazen uykusuz da duruyorum bu hafta kız arkadaşım eeg oldu onun için sabaha kadar uyumaması gerekliydi, bende uykusuz kaldım11 de uyuyup 01 de uyandım diyor ya abi
İşler falan vardı o yüzdenGeçen hafta neredeydin abi
Eeg neydi abiUyku düzeni değilde bazen uykusuz da duruyorum bu hafta kız arkadaşım eeg oldu onun için sabaha kadar uyumaması gerekliydi, bende uykusuz kaldım
İşler falan vardı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?