5. Maxicep İSTANBUL Buluşması.. Katılımcılar buraya.. [S O N K O N U]

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Oğuz ve Benim resim albümünün linkini ekledim, tanıma problemi olmaması için ;)

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Birbirimizi nası tanıyoruz arkadaşlar:D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bknz; 1. sayfa, ilk atılan post.. profil resimleri..

_KadirşinaS_

Üye
Arkadaşlar ben bunun tamamen unutmuşum ya. Benim yarın istatistik finaline çalışmam lazım. Uzun süredir de hiç bu konuya bakmadığım için daha yeni yazabildim bunu. Hakkınızı helal edin. İnanın yarın gelemeyeceğii fark edince hem de listenin ilk sıralarında rumuzumu görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir daha ki sefere katlıcağım inşallah. Bu kez beni mazur görün.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bizde buluşmacı çok :) maksat muhabbet, gelmeyecek olan arkadaşlar gelemeyeceğini belirtirse daha güzel olur, aklımız kalıyor çünkü.. NumanSabit, bi daha ki buluşmalarda inşallah..

technonur

technonur

Üye
ben böyle üninin........ cumartesi gününe telafi dersimi olur yaa sırf devamsızlıktan bırakmk için ders koyuyolar ctesi ye özür dilrim amaa gelemicem ama bakarsınız imza atıp kaçarım belli olmaz geleceğim zaman ararım ben ok

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
:allalla: İyi bakalım..

[Bu arada buluşmada muhtemelen 10 kişi olacağız, eğer bi terslik olmazsa..
kız arkadaşımla birlikte gelmeyi düşünüyoruz, toplanıp ilk olarak nargile yaparz ;) ]

macline

macline

Üye
Listede Adım yok ama , Bende sürpriz yapıp katılacaktım aranıza (%100) ...Fakat Özel nedenlerden dolayı vazgeçtim arkadaşlar.

Şimdiden Herşey gönlünüzce olsun İyi eğlenceler Size !

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Her türlü karara açığız, kapımız da herkeze açık..

macline

macline

Üye
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın.

delimakina

Üye
gelicem gelicem ama size sonradan katılıcam yarın mesai 12:30da bitio 13:30 da falan yanınızda olurum araşırız

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
toprakumit

toprakumit

Üye
Yarın büyük gün...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
buluşma hakkında yorum yapmıyorum..

xkadir61

xkadir61

Üye
Yasminozz

Yasminozz

Üye
anlaşılan kimse gitmemiş buluşmaya....nasıl yarın biliyosunuz ilk sayfada yazıyo 24 mayıs die...ben bile biliyodum bugün olcağını...katılanlar nasıl bilmiyo ki... :D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yha 5 kişiydik, ama istediğimiz bu şekil değildi.. ayarlanacak bi buluşma daha zaten..

Kuzen

Kuzen

Üye
Buluşmaların değişilmezi bu zaten 15-20 kişi adını kayıt ettirir ama gelen sayısı 3 te 1 dir.:)