Sitede her an online olmak mümkün değil.. ve ben yokken bu konu başlığı açılmış. dolasıyle
şahsımdan ''alooooo'' diye beklenen soruya şimdi cevap veriyorum.
Maxicep temelinde cep telefonu teknolojisi üzerine kurulu bir site iken aynı zamanda üyelerinin daha hoş zaman geçirmesi için hemen hemen her konuda üyelerine faydalı olabilmesi için sürekli kendisini geliştiren diğer sitelerin izleyip kıskandığı bir forum sitesidir.
Bu forumda mizahta vardır biyografi de. bu forumda talep olursa +18 fıkra bile yayınlanır.
Ama kurallar çerçevesinde.
Hiç kimsenin ama hiç kimsenin bu forumda bir başkasının huzurunu bozmaya hakkı yoktur.
Bu sitede hiç kimse kürtçülük propağandası yapamaz. bu sitede hiç kimse insana insan gibi bakmayıp birlikte yaşadığı ırkları yok sayıp aşırı milliyetçilik yapıp ırkçılık yapamaz. bu sitede hiç kimse Türkiye Cumhuriyetini aşağılayıcı yazı yazamaz. bu forumda hiç kimse nüfusunun %99 unun müslüman olduğu bir ülkede islama dil uzatamaz. bu forumda hiç kimse burada bir iki dini konu açıldı diye cumhuriyet elden gidiyor diye bağıramaz. bu forumda hiç kimse Atatürk'e dil uzatamaz. bu forumda hiç kimse tuttuğu takımın aleyhine yazıyı görüp küfür edemez. bu forumda hiç kimse siyasi görüşünü belirtir konular açıp karşıt fikirde olanları kışkırtıp tartışma çıkaramaz. bu forumda hiç kimse bir başkasını aşağılayıcı mesaj yazamaz.
bu forumda insanlar biraz eğleninsin, öğrensin faydalansın diye hiç bir menfaati olmadan saatlerini bilgisayar başında harcayan forum yöneticilerine ''alooooo'' diye bağıramaz.
Bir kaç gün önce biyografi bölümünde ve diğer köşelerde açılan konu başlıklarında,bazı üyelerimiz aşırı tartışmaya girmiş, siyasi düşüncelerini bağıra bağıra yazmış, karşılıklı aşağılama mesajları atılmış, forumun huzuru bozulmuştur. Yönetimce görüşüldükten sonra
tespit edilen üyelere 5 er puan uyarı cezası verilmiştir. buna VIP denilen üyede dahildir.
Belki bilmek istersiniz bu uyarı cezasını alan bir kişi bu forum kurulduğunda burada emeği olan bir yönetici idi ve şahsen görüştüğüm bir arkadaşımdır.
Yönetim adına uyarı cezalarını ben uyguladım. uyarı verilirken mesaj kısmına yazılan metini
tüm uyarı alanlara gönderdim. uyarı alan tüm üyeler sadece forum kurallarının 16 cı maddesi değil siyasi görüşünü bağırır biçimde belirtip ,içerik verip, tartışma çıkardığı içindir. kimse sizleri vatan hainiliği ile suçlamıyor. bu forumda size ceza veren hiç bir yönetici de vatan haini değildir.
Yukarıda kırmızı renklerle yazdığım yerleri dikkat çekerim. paylaştığı ne olursa olsun, konusu ne olursa olsun, içeriği ne olursa olsun bu forumda hiç kimse eğer yazdığı bir başkasını rahatsız ediyorsa huzur bozuyorsa,tartışma çıkarıyorsa; ben şahsım adına söylüyorum ki kardeşim olsa cezasını çekecektir. bilsemki bu tutumumdan dolayı yönetimden beni çıkaracaklar, yetkim üzerimde olana kadar ben yetkimi kullanacağım. bu böyle biline.
Herkese kardeşçe ,güzellikle, sakinlikle dolu neşeli forumlar.