5 Ceza Puanini Kim Hangi Hakla Veriyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Atatürk e saygı adını nasıl hitap ettiğine değil ilkelerine ve düşüncelerine ne derece saygılı olduğunla ölçülür.

Şu ana kadar Atatürk ten bahsederken hep Atatürk diye söyledim hemen herkeste bu şekilde söyler.

Unutmaki Atatürk ün bu ülkeyi bu günlere getiren temelleri atmasında en büyük rolü Devrimleri oynamıştır.

Bide bura babanın yeri değil sen kimsin uza diyon.?

Bu saatten sonrada rahat ol zaten hiçbişeyden almasan bile flooddan ceza alırsın :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Atatürk'e hitap etmesini ben ailemden çok iyi şekilde öğrendim. Atatürk'e de babamın oğluymuş gibi hitap etmiyorum. Atatürk denince kim olduğu gayet iyi anlaşılıyor.

Evet, Atatürk yaşasaydı biz bu kadar konuşmazdık. Çünkü konuşmamıza gerek kalmazdı, senin gibi düşünen olmazdı bu memlekette. Atatürk Anayasası'nı savunan adama Atatürk hiç bir şey demezdi. Atatürk'ün söyledikleri gün gibi ortadadır. Git biraz oku.

o Adamlık meselesine hiç girmiyorum. Kim kimin ne olduğunu biliyor.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
DENİZGEZMİŞ DENEN VATAN HAİNİ DEVLET VE MİLLET DÜŞMANI 16 MADEDE SAYILANLARI AŞAĞILAMAYI BIRAK TERÖRİST GİBİ SİLAHLA SALDIRMIŞ bir GEREKSİZ BOŞ BELEŞ TÜRKİYE DEVLETİ VE MİLLETİ DÜŞMANININ BİYOGRAFİSİNİ YAZANA NERDE CEZA PUANI. ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

yanlış konusuyorsun

OguzKagan

OguzKagan

Üye
    Konu Sahibi
o ZAMAN 16 MADDE YANLIŞ BEN DEĞİL MADDEYİ KOYANLARA SÖYLE YANLIŞSIN DİYE.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Deniz Gezmiş vatan hainliğinden değil. Amerika'ya karşı milleti ayaklandırdığı için ceza almıştır. Eğer sen Amerika Devleti ile Türkiye Cumhuriyeti'ni karıştırıyorsan evet Deniz Gezmiş bir vatan hainidir.

OguzKagan

OguzKagan

Üye
    Konu Sahibi
BU SÖZLERİMDEN DOLAYI SİTEDEN BANLANABİLİRŞM ANLAYIŞLA KARŞILARIM HAK İDDİA EDEMEM ANCAK
Silahla saldırdıysa iyi etmiş, amerikanın uşaklığını yapmasaydı devleti yönetenler. Sizin kanınızda Türklerin bağımsızlık kanı olmayabilir ama bizimkinde var. Biz ne yapalım kanımız çekmiş.

Siz Amerika'nın izinden gitmeye devam edin, biz Atatürk'ün izinden kardeşça yürüyerek, ne yürümesi koşarak gideriz. Siz rahatınıza bakın. Amerikan askerleri Irak'ta yaptıklarını size de yapınca Atatürk'e de sığınmayın.

Ayrıca yukarda tartışmaya katılanların ceza aldığını yukarda belirttim konuyu fazla uzatma.
BU YAZIYI YAZANINDA 16. MADDE GEREĞİNCE BANLANMASI GEREKİR HATTA DEFOCTOR DENİLEN KİŞİNİNDE BU MADDE GEREĞİNCE BANLANMASI GEREKİR TARAFSIZ YANSIZ BİR YÖNETİMSE BENİ BANLARKEN BUNLARIDA BANLAR AMA YOK SADECE BENİ BANLARSA O ZAMAN YÖNETİMİN TARAFLI MI TARAFSIZLI ADİL Mİ DESPOT MU OLDUĞU ORTAYA ÇIKAR. BU KADAR BASİT.

YÖNETİM UYUMAYIN ADAM DEVLETE SİLAHLA SALDIRANI ÖVÜYOR DEVLETİ YÖENTENLERE AMERİKAN UŞAĞI DİYOR NERDE 16. MADDE?????????????????İYİ YAPMIŞ DİYOR.GEREKENİ YAPIN.BU nasıl İŞTİR.
DENİZGEZMİŞ DENEN VATAN HAİNİ DEVLET VE MİLLET DÜŞMANI 16 MADEDE SAYILANLARI AŞAĞILAMAYI BIRAK TERÖRİST GİBİ SİLAHLA SALDIRMIŞ bir GEREKSİZ BOŞ BELEŞ TÜRKİYE DEVLETİ VE MİLLETİ DÜŞMANININ BİYOGRAFİSİNİ YAZANA NERDE CEZA PUANI. ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Harbi kopardın beni şaka gibisin :kop:

Ozan

Ozan

Admin
Gereken cezalar zamanında tarafsız bir sekilde verildi.
Bahsettiginiz 16.madde ye aykırı ister vip ister yönetici ister üye olsun ceza aldı .
Ve konular silindi.
Daha fazla elimizden yapılacak birşey gelmiyor.

5 Ceza Puanini Kim Hangi Hakla Veriyor?
-Yönetici kendi hakkıyla veriyor, istedigi gibi de verir efendi davranacaksın sorunun cevabı bu.

Elimden gelen tek şey, yazdıgınız cevapların "alooo" tarzında olmasından dolayı size 1 ceza puanı daha vermek . Burada bize bu sekilde hitap etme hakkı sende degil kimsede yoktur, kısaca biraz daha saygılı ve yetiskin bir sekilde devranın aksi halde sabır biryere kadar tamamen ip, nick, mail ne varsa banlanırsınız, lütfen ben yeni program arıyorum eklemek için, birde burada sizin gibi arkadaslarla urasmayalım

Size 4 ceza puanı daha verdim, 1 CEZA puanı sonrasında siteden uzaklastırılıyorsunuz zaten bilginize .

İyi forumlar
:locked:

Ozan

Ozan

Admin
OguzKagan 3 gun uzaklastırılmıstır

Nedeni ısrarla yöneticiye haksız tepki + sonunda hakaret.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Sitede her an online olmak mümkün değil.. ve ben yokken bu konu başlığı açılmış. dolasıyle
şahsımdan ''alooooo'' diye beklenen soruya şimdi cevap veriyorum.

Maxicep temelinde cep telefonu teknolojisi üzerine kurulu bir site iken aynı zamanda üyelerinin daha hoş zaman geçirmesi için hemen hemen her konuda üyelerine faydalı olabilmesi için sürekli kendisini geliştiren diğer sitelerin izleyip kıskandığı bir forum sitesidir.

Bu forumda mizahta vardır biyografi de. bu forumda talep olursa +18 fıkra bile yayınlanır.
Ama kurallar çerçevesinde.

Hiç kimsenin ama hiç kimsenin bu forumda bir başkasının huzurunu bozmaya hakkı yoktur.
Bu sitede hiç kimse kürtçülük propağandası yapamaz. bu sitede hiç kimse insana insan gibi bakmayıp birlikte yaşadığı ırkları yok sayıp aşırı milliyetçilik yapıp ırkçılık yapamaz. bu sitede hiç kimse Türkiye Cumhuriyetini aşağılayıcı yazı yazamaz. bu forumda hiç kimse nüfusunun %99 unun müslüman olduğu bir ülkede islama dil uzatamaz. bu forumda hiç kimse burada bir iki dini konu açıldı diye cumhuriyet elden gidiyor diye bağıramaz. bu forumda hiç kimse Atatürk'e dil uzatamaz. bu forumda hiç kimse tuttuğu takımın aleyhine yazıyı görüp küfür edemez. bu forumda hiç kimse siyasi görüşünü belirtir konular açıp karşıt fikirde olanları kışkırtıp tartışma çıkaramaz. bu forumda hiç kimse bir başkasını aşağılayıcı mesaj yazamaz.
bu forumda insanlar biraz eğleninsin, öğrensin faydalansın diye hiç bir menfaati olmadan saatlerini bilgisayar başında harcayan forum yöneticilerine ''alooooo'' diye bağıramaz.

Bir kaç gün önce biyografi bölümünde ve diğer köşelerde açılan konu başlıklarında,bazı üyelerimiz aşırı tartışmaya girmiş, siyasi düşüncelerini bağıra bağıra yazmış, karşılıklı aşağılama mesajları atılmış, forumun huzuru bozulmuştur. Yönetimce görüşüldükten sonra
tespit edilen üyelere 5 er puan uyarı cezası verilmiştir. buna VIP denilen üyede dahildir.
Belki bilmek istersiniz bu uyarı cezasını alan bir kişi bu forum kurulduğunda burada emeği olan bir yönetici idi ve şahsen görüştüğüm bir arkadaşımdır.

Yönetim adına uyarı cezalarını ben uyguladım. uyarı verilirken mesaj kısmına yazılan metini
tüm uyarı alanlara gönderdim. uyarı alan tüm üyeler sadece forum kurallarının 16 cı maddesi değil siyasi görüşünü bağırır biçimde belirtip ,içerik verip, tartışma çıkardığı içindir. kimse sizleri vatan hainiliği ile suçlamıyor. bu forumda size ceza veren hiç bir yönetici de vatan haini değildir.

Yukarıda kırmızı renklerle yazdığım yerleri dikkat çekerim. paylaştığı ne olursa olsun, konusu ne olursa olsun, içeriği ne olursa olsun bu forumda hiç kimse eğer yazdığı bir başkasını rahatsız ediyorsa huzur bozuyorsa,tartışma çıkarıyorsa; ben şahsım adına söylüyorum ki kardeşim olsa cezasını çekecektir. bilsemki bu tutumumdan dolayı yönetimden beni çıkaracaklar, yetkim üzerimde olana kadar ben yetkimi kullanacağım. bu böyle biline.

Herkese kardeşçe ,güzellikle, sakinlikle dolu neşeli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt