Şahsen ben burada ne söylesem zaten her zaman söyledigim şeyler olacak aslında, genel olarak her zaman yaptıgım şey sizlere teşekkür etmek oldu, kendimde çaba sarfedip birşeyler paylaşmanın yanında, emeklerinize saygı duymak ve sizlere teknik olarak daha iyi bir ortam sağlamak, sorunları en aza indirip, sizleri dinleyerek siteyi sekillendirmek oldu.
Bundan sonra da yapılanlar degismeyecek, sizler de değişmeyeceksiniz ve ailemize güzel düşüncelerle katılan ve yararlı olan, sıcak buldugumuz her üyemizle yani dostumuzla, çok daha hoş zamanlar geçirecegiz, sosyal faaliyetler olusturacagiz ve yepyeni arkadaslar meydana çıkacak buradan daha yıllarca inşallah.
Site Sahibi nerede acaba diyen arkadasa cevap, işten çıkış 20.00 , eve geliş 21.00 ve reklamverenler + sitedeki teknik ve onaylanması gereken şeylerden + sunucu durum raporlarından, pm ile sertifika isteyen, yardım isteyen üyelere cevap vermekten sonra anca bu konuya girebildim ve cevaplıyorum. Şimdi de "Cevaplanmamış Konulara" bakıp, mümkünse cevap vermeye calisip, yatacagim. Cevap net oldu diye düşünüyorum anlayan için.
Tekrar tebrik ederim, bu sitedeki temel başarıyı şahsım adına hiçbir zaman "sitem" demediğimden dolayı hissediyorum. Maxicep, "benim sitem" degil, herkesin ortak sitesidir. Zaten kazancımızı üyelerimizle paylasma sistemimiz olan "maxipuan sistemi" ile de bunu maddi olarak da göstermis oluyoruz maneviyatın yanında.
Sitemizi tebrik ederek, herkese saygılar sunuyorum kardeslerim, abilerim, ablalarım, arkadaşlarım ve dostlarım.
Ayrıca bugün, görebilecegim en güzel hediye de eski üyeleri ve bir süredir pasif olan üyelerin mesaj yazıyor olması oldu.