5 Aralık 2004 / 5 Aralık 2007 Maxicep 3 Yaşında ! Doğum Günün Kutlu Olsun " Maxicep "

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
Maxicep imizin Dogumgünü kutlu olsun :)

bu arada cnrokt abiminde dogümgünü kutlu olsun bence onun dogumgününü ayrı bir konuda topluyarak kutlayalım :) en güzeli olur

Nice Mutlu Senelere:heyo::heyo::heyo::oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Vay be yaşlanıyoruz demek. İlk gün, dün gibi aklımda. Tonyukuk, crawling, aTTra, Ozan ve Ben. Sadece 5'imiz vardık. Kendi aramızda sohbetle başladık derken günler geçti üyeler geldi gitti. 5 kişiden 150.000 kişiye...

Şu kurucu kadrodan değişmeyen Ozan'la ben kalmışım bir tek. Güzel günlerdi o zamanlar. Ama bugünleri görmek daha güzel. 3 sene öncesini hatırlamak ve nelerin değiştiğini görünce insanın gözleri doluyor.

Bunlardan sonra yazacak başka bir şey bulamıyorum benden bu kadar...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Öncelikle yeni yaşını kutluyorum Maxicep Ailesinin , Maxicep'imizin. :)

2004'ten bu yana alınan yolları , katedilen mesafeleri ve bu yolda çekilen zorlukları-malesef herkes bilemez :) - da düşünürsek gerçekten Maxicep'e bir helal olsun yakışır. Her ne kadar ara ara foruma uğramaya çalışıp iki göz atsam ve genellikle de "Eski Maxicep yok" gibi mesajlarla da karşılaşsam ben inanıyorum ki Maxicep gün geçtikçe kendi yolunda ilerliyor ve daha iyi yerlere kendini getiriyor ki bunun en iyi kanıtı da 150.000 üyenin Maxicep ailesinde barınması.Ve şunu da söyleyebilirim ki ben sık sık foruma uğramasam da hâla aynı sıcaklığı hissedebiliyorsam Ne Mutlu Maxicep gibi bir aileye.:oke:

Bu yolda değerli site yöneticileri , üyeleri ve emeklerine ve asla laf kondurmayacağım sayın site adminlerine tekrar teşekkür ediyorum bizler gibi insanlara böyle bir ortamı sundukları için.

Hep var ol Maxicep , tekrar Nice Mutlu Yıllara Nice 150.000 Üyelere..:oke:

Sevgi ve saygılarımla..
Gokhan43

aaronwinter

aaronwinter

Üye
Öncelikle site yöneticilerinin böyle bir web sitesi oluşturup emek sarfettiklerinden dolayı tebrik ederim.Daha nice niice yıllara... dikkat ettimi çeken bir noktayı sizlerle paylaşmayı uygun buldum sitenin ne kadar üyesi var bilmiyorum ancak şuraya siteye saygı duyup 1-2 tane güzel cümle yazan insan ne kadar çok az varmış.Herşeyimiz çıkar üstüne kurulu sözüm meclisten dışarı...Umarım Maxicep daha uzun yıllar fedakar üyerleri ile çok daha ileri gider...Esen Kalın

hasisa

hasisa

Üye
nice yıllara maxicep

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepin 3. Yaş Gününde Zero, Haberci, Curunan Gibi Değerli Arkadaşlarında Birkaç çift Söz Etmesi Güzel Olurdu Diye Düşünüyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Şahsen ben burada ne söylesem zaten her zaman söyledigim şeyler olacak aslında, genel olarak her zaman yaptıgım şey sizlere teşekkür etmek oldu, kendimde çaba sarfedip birşeyler paylaşmanın yanında, emeklerinize saygı duymak ve sizlere teknik olarak daha iyi bir ortam sağlamak, sorunları en aza indirip, sizleri dinleyerek siteyi sekillendirmek oldu.

Bundan sonra da yapılanlar degismeyecek, sizler de değişmeyeceksiniz ve ailemize güzel düşüncelerle katılan ve yararlı olan, sıcak buldugumuz her üyemizle yani dostumuzla, çok daha hoş zamanlar geçirecegiz, sosyal faaliyetler olusturacagiz ve yepyeni arkadaslar meydana çıkacak buradan daha yıllarca inşallah.

Site Sahibi nerede acaba diyen arkadasa cevap, işten çıkış 20.00 , eve geliş 21.00 ve reklamverenler + sitedeki teknik ve onaylanması gereken şeylerden + sunucu durum raporlarından, pm ile sertifika isteyen, yardım isteyen üyelere cevap vermekten sonra anca bu konuya girebildim ve cevaplıyorum. Şimdi de "Cevaplanmamış Konulara" bakıp, mümkünse cevap vermeye calisip, yatacagim. Cevap net oldu diye düşünüyorum anlayan için.

Tekrar tebrik ederim, bu sitedeki temel başarıyı şahsım adına hiçbir zaman "sitem" demediğimden dolayı hissediyorum. Maxicep, "benim sitem" degil, herkesin ortak sitesidir. Zaten kazancımızı üyelerimizle paylasma sistemimiz olan "maxipuan sistemi" ile de bunu maddi olarak da göstermis oluyoruz maneviyatın yanında.

Sitemizi tebrik ederek, herkese saygılar sunuyorum kardeslerim, abilerim, ablalarım, arkadaşlarım ve dostlarım. :bigstar:

Ayrıca bugün, görebilecegim en güzel hediye de eski üyeleri ve bir süredir pasif olan üyelerin mesaj yazıyor olması oldu. :oke:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Dün Giremedim Üzgünüm Beni Mazur Görün:(...Doğum Günün Kutlu OLsun MaXiCeP:)Daha Nice Senelere

ouSahin

ouSahin

Üye
150.000 üyeden bu kadar kişi Kutluyor Dogumgününü :nono: ne diyelim

Zero

Zero

Üye
Maxicepin 3. Yaş Gününde Zero, Haberci, Curunan Gibi Değerli Arkadaşlarında Birkaç çift Söz Etmesi Güzel Olurdu Diye Düşünüyorum.

Pek yolumuz düşmese de gönlümüz her zaman maxicep'ten yana.. :oke:

Pek çok badire atlatan sitenin bu günlere gelmesi naçizane emeği geçen bizler içinde gurur verici bir durum, dilerim çok daha iyi yerlere gelir... Nice yıllara MaXiceP ...!!:maxicep:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Mutlu yıllar Maxicep.. nice 3 yıllara..... daha ileriye daha güzele... hep birlikte...

:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Pek yolumuz düşmese de gönlümüz her zaman maxicep'ten yana.. :oke:

Pek çok badire atlatan sitenin bu günlere gelmesi naçizane emeği geçen bizler içinde gurur verici bir durum, dilerim çok daha iyi yerlere gelir... Nice yıllara MaXiceP ...!!:maxicep:

Umarım En Kısa Zamanda Eskisi Gibi Sitede Görürüz Sizi :maxicep:

POWER

POWER

Üye
Zero seni görmek çok güzel ;)

Ozan

Ozan

Admin
:walk::dance:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Nice Yıllara Hep Beraber ;)

FurkanBilge

Üye
huzurlu ve mutlu yıllara

researcher

Üye
iiicene kocadık... :)....

mservank

mservank

Üye
vay be ne yıllar geçmiş gerçek bi başarının öyküsü ben maxi üye olaı sanırım 1 yıl 5 ay oldu sanırım maxicep çok değişti gerçi ben bu yaa kadar girmezdim maxi ye ama arada girdiğim olurdu sohbetleri ve kalitesi olan çok iyi bi site diğer sitelerde bu zevki alamıyorum

Ozan

Ozan

Admin
Bu site sizleri de çok seviyor, keske dili olsa da söylese.

Ben tercüman olayım onun adına :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt