5+1 Ses Sistemi alıcam,tavsiyelerinizi beklerim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkyhsyn12

gkyhsyn12

Üye
    Konu Sahibi
5+1 Ses Sistemi alıcam,tavsiyelerinizi beklerim!!!
Öncelikle iyi paylaşımlar maxicep ailesi,5+1 ses sistemi almak istiyorum.Ürün olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.Birde Jwin ve edifer adlı iki tane marka 5+1 ses sistemi var.Bu markalar nasıl bilen varmı? Şimdiden teşekkürler:d:
 


ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Edifier iyi bir markadır kullanıcı yorumları olumlu yönde çoğunlukla fakat Logitech tavsiye edicem size günümüzdeki önerecek çoğu kişiden biri olarak. JWin ve Microlab kullanmayın. Microlab kullandım eskiden logitech'e geçince ses duyduğumu farkettim :oke: Model olarak ise bütçenizi bilmiyorum fakat kullanıcı yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim. Geçen seferki tavsiyemde 2 sayfalık bir konuşma geçmişti model önermicem o yüzden.



Buradan sizin isteklerinizi karşılayabilecek modeli seçtikten sonra internetten yorumlara bakarsınız. Piyasada olup sitesinde olmayan modeller de var Logitech'in.
 
birmot

birmot

Üye
kardeş logitech z5500 al ses sistemi gör ben 1.5 senedir kullanıyorum bass sever biri olarak üstüne cihaz tanımam evde oynatmadık dolap kapı pencere kalmıyor hemde yarım seste ama ses kartının da iyi olması gerek özellikle optik çıkışlı yoksa net ses alamazsın al pişman olmazsın gerçek 5+1 öyle birsürü kablolu yok beyaz kablo yok kırmızı kablo gerek kalmaz tek optikle gerçek 5+1 :oke: THX kalitesi ve DTS artı dobly digital
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Fiyat aralığını söyle biz sana ona göre sistem önerelim
 
DPool

DPool

Üye
Beyler banada 250 tl ye kadar RCA inputlu speaker önerebilecek var mı ??
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kardeş bende Z5500 ve Z906 arasında kaldım karar veremiyorum
 

rapcityyy

Üye
Kawai Öneririm :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt