Telefon Tavsiyesi 4S mi samsung s3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avast

avast

Üye
bence sizin gözünüzü korkutuyorlar androidden :D s3 ile açılmayan oyun yok ve tavsiyem s3 ama 4s'de ne biliyim güncellemeleri 1 yıl daha kesin alır s3 biraz daha telefonla oynamayı seven insanlar için gibime geliyor
aynen oyle hocam android kasiyo cacheleri temizle yok onbellek yok wipela derken ugras dur ama 2 senerdir iphonu unu formatlamayan arkadaslarim var baya memnunlar yani

Artles

Artles

Üye
bence sizin gözünüzü korkutuyorlar androidden :D s3 ile açılmayan oyun yok ve tavsiyem s3 ama 4s'de ne biliyim güncellemeleri 1 yıl daha kesin alır s3 biraz daha telefonla oynamayı seven insanlar için gibime geliyor
11 Ay Note 2 gibi zamanın üst düzey cihazini kullanmış birisine söylenmicek laflar bunlar.. :))

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Tabi ki hem Android 4.0 ve yukarısı sistemdeki telefonlar, hem de PC ile kullanabilirsin ancak PC için yanlış hatırlamıyorsam ufak bir program ve aparat alman lazım Ps3 gamepadini PC'de kullanan çok insan var. Bunun dışında Xbox360 kolu da pc'de çalışmakta tabi ki bu konuları daha fazla araştırıp almakta fayda var.

Biraz fazla sordum ama öğrenmem lazım :)

hani bazı oyunlara normal game pad leri takınca görmüyo ille xbox kolu istiyoya hani bu orjinal ps3 veya 4 kolunu taksak bu oyunlarda calısırmı. Yani kısacası normal gamepadleri desteklemeyen oyunlar ps3 gpad ini desteklermi ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Biraz fazla sordum ama öğrenmem lazım :)

hani bazı oyunlara normal game pad leri takınca görmüyo ille xbox kolu istiyoya hani bu orjinal ps3 veya 4 kolunu taksak bu oyunlarda calısırmı. Yani kısacası normal gamepadleri desteklemeyen oyunlar ps3 gpad ini desteklermi ?
Tamam şimdi anladım senin durumu. PS3 kolunu direk destekler mi onu bilmiyorum zaten o illa Xbox kolu isteyen oyunlar (2011-2012-2013 yıllarında çıkan oyunların çoğu) için çözüm belli ufak bir program var o sayede tuşları programda ayarladıktan sonra oyun her mark çalışan gamepadi Xbox gamepadi olarak algılıyor. Şöyle söyliyim GTA IV, Fifa 14, Far Cry 3, Tomb Raider, Batman Arkham Origins, Assasin's Creed serisi vb. oyunları Snopy marka gamepad ile bahsettiğim program sayesinde sıkıntısız oynuyorum.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
enterneoll

enterneoll

Üye
Hocam yanlış anlama ciddi soruyorum neden S3 alınca 1-2 ay sonra arayüzde takılmalar başlıyor ve RAM doluyor? Alan tüm arkadaşlarımda durum böyle.
yok ben aldığımdan beri custom rom kullanıyorum o yüzden bende ram şişmiyor ama orjinal note 2 kullanan arkadaşlarımdada hiç birşey yapmamalarına rağmen sapasağlam kullanıyorlar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Hocam yanlış anlama ciddi soruyorum neden S3 alınca 1-2 ay sonra arayüzde takılmalar başlıyor ve RAM doluyor? Alan tüm arkadaşlarımda durum böyle.

arkadaş haklı .kardeşim 4s al 2.5 sene gider sana yiğidi öldür hakkını ver iyi telefon samsung dan amiral alınmaz bak s 3 2 yıl önce kraldı şimdi ? Kasım kasımm :D ama iphone başka abi appleın s serisi hep devrimdir zaten :)

Artles

Artles

Üye
arkadaş haklı .kardeşim 4s al 2.5 sene gider sana yiğidi öldür hakkını ver iyi telefon samsung dan amiral alınmaz bak s 3 2 yıl önce kraldı şimdi ? Kasım kasımm :D ama iphone başka abi appleın s serisi hep devrimdir zaten :)

keşke 2 yıl olsa be kardeşim o kadar bile sürmedi ne zamandan beri var kasılmalar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tamam 4s ve diğerlerinde kasma falan yok ama s3 dede o kadar olmuyorki. Stabiliteye bu derece önem veriyosa arkadaş bencede iphone alsın 5C de bi tercih olabilir :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
keşke 2 yıl olsa be kardeşim o kadar bile sürmedi ne zamandan beri var kasılmalar

bilmiyorum gördüğümü yazıyorum android pek kullanmadım
Tamam 4s ve diğerlerinde kasma falan yok ama s3 dede o kadar olmuyorki. Stabiliteye bu derece önem veriyosa arkadaş bencede iphone alsın 5C de bi tercih olabilir :)

Apple 5c üretimini durdurdu ticari hata yaptık dedi .almak ne kadar doğru bilmem desteği bile çekebilirlermiş

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben 5 i ucuzlatamadıkları için yerine 5c nin üretildiğini plastik olduğu içinde ucuz olup ( ne kadar ucuzsa artık :) ) fiyatının düşürebileceğini ve bu yüzden 5 in üretimi durdu diye biliyorum. Yanlışın olmasın üretimi duran 5. 5C yeni üretilmeye başladı ..

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
yok ben aldığımdan beri custom rom kullanıyorum o yüzden bende ram şişmiyor ama orjinal note 2 kullanan arkadaşlarımdada hiç birşey yapmamalarına rağmen sapasağlam kullanıyorlar

Anladım ama androidle içli dışlı olmayan bir insan için sıkıntı olabilir.

MaxipmaN

Üye
bilmiyorum gördüğümü yazıyorum android pek kullanmadım

Apple 5c üretimini durdurdu ticari hata yaptık dedi .almak ne kadar doğru bilmem desteği bile çekebilirlermiş
haberler 2 ila 4 ay once olmak kaydıyla değişiyor yarıya inmiştir de durmadı 5c

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet 5 durdu 5c de üretimi % 50 düşürdü ..

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
enterneoll

enterneoll

Üye
Anladım ama androidle içli dışlı olmayan bir insan için sıkıntı olabilir.
evet belki olabilir ama sanmıyorum uğraşmak istemeyen insan gidip iphone almalı bence ama ben her şeyini değiştirmeyi ve ekranın büyük olmasını seviyorum

MrExpert

MrExpert

Üye
3.5 inchlik ufacık ekrana o kadar para verilmez bence şahsen S3 alırdım performans, akıcılık konusunda ise 4s ile s3 arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum.

Ekran boyutuna göre değer mi biçiyorsun ? o zaman 1200 liraya mega al en karlısı o olur senin mantğınla ...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ekran boyutuna göre değer mi biçiyorsun ? o zaman 1200 liraya mega al en karlısı o olur senin mantğınla ...
Sen de haklısın o kadar para vermişsin savuncaksın tabi ayfoncuğunu senin mantığına göre de en pahalı telefon en iyisi o zaman. Bu devirde yeni telefon alcaksan 4 inch'ten aşağı telefon alınmaz artık onu demeye getiriyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye
Sen de haklısın o kadar para vermişsin savuncaksın tabi ayfoncuğunu senin mantığına göre de en pahalı telefon en iyisi o zaman. Bu devirde yeni telefon alcaksan 4 inch'ten aşağı telefon alınmaz artık onu demeye getiriyorum.

1.si ben bu telefona para vermedim (hediye gibi bir şey) ve ne apple a ortağım nede babamın oğlu "apple" ben sadece senin yazdığın saçma sapan bir mesajı eleştirdim ve hayatımda sadece 5 farklı telefonda kullanmadım ayrıca senin her konuda yaptığın apple düşmanlığını açıkcası anlamıyorum yahu şuan şu pahalı diye kötülediğin iphone un (ve türkiyede fiyatı ayrıca şişirildiğide gerçek) 5s modelindeki a7 ile tek baş edebilen s800 ün olduğu modellerde, 5s ile neredeyse aynı fiyata satılıyor şimdi 5s mi pahalı oldu ? ve bunun yanında malzeme kalitesi apple ın daha iyi buda bir gerçek hala pahalı deyip iphoneları eleştiriyorsunda bir düşün ezber konuşmadan bir kıyasla bakalım sonuç ne oluyor...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Onu demeye getirme çünkü kimse 4 inçten büyük telefon kullanmak zorunda değil. 4 inçten yukarısı büyük gelen insanlar da var? Neden alınmasın ki?

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forumda konuşma adabına ve uslubunuza dikkat ediniz.Neyi savunursanız savunun yada hangi konuda bilgi paylaşımı yaparsanız yapın bu kimsenin kimseye hitap şeklini bozmasına izin vermez.

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Tamam şimdi anladım senin durumu. PS3 kolunu direk destekler mi onu bilmiyorum zaten o illa Xbox kolu isteyen oyunlar (2011-2012-2013 yıllarında çıkan oyunların çoğu) için çözüm belli ufak bir program var o sayede tuşları programda ayarladıktan sonra oyun her mark çalışan gamepadi Xbox gamepadi olarak algılıyor. Şöyle söyliyim GTA IV, Fifa 14, Far Cry 3, Tomb Raider, Batman Arkham Origins, Assasin's Creed serisi vb. oyunları Snopy marka gamepad ile bahsettiğim program sayesinde sıkıntısız oynuyorum.

Anladım yani ps3 veya xbox koluna okadar para vermeye gerek yok.. Çok teşekkürler ilgin için..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...