4S e JB yapan var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
4S e JB yapan var mı
Arkadaşlar netten birkaç siteye baktım iphone 4S için JB linki vermişler

Daha önce JB yapmadım.Bilmiyorum bir alakası var mı ama Baseband vs. uyumluluk problemi gibi sorunlarla
karşılaşabilirmiyim. Yapan arkadaşlar ne tavsiye ederler.
İphone 4S 5.1 kullanıcısıyım başka bilgiye gerek var mı?

systemboys

systemboys

Üye
Ben 4s yurtiçi telefon olduğu için rahat yaptım unlock-baseband korkusu yaşamadım senin yurtiçi ise yapmanı tavsiye ediyorum başka türlü tadı çıkmıyo iPhone'un

Epple

Epple

Üye
Telefonun simfree ise hicbir sorunla karsilasmazsin

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
Simfree fakat yurtdışından geldi. Siz hangi siteden program
İndirdiniz . Link verdigim site guvenilirmi acaba.

Türe

Türe

Üye
google a iphone 4s 5.1 jailbrake yaz bir sürü blgi bulursun zaten

Epple

Epple

Üye
Sorun olmaz zaten internette dolasan programlarin hemen hepsi ayni yerden alinmis, ayri ayri upload edilmistir. İcinize sinen bi site veya bi forumdan bulun indirin. Yok yine bulamadim guvenemedim derseniz kendi kullandigimi upload edeyim.

Edit: Bu arada suleyman "jailbreak" :D

Türe

Türe

Üye
Yazmaya yazmaya unutmuşum be cidden :)

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
Sorun olmaz zaten internette dolasan programlarin hemen hepsi ayni yerden alinmis, ayri ayri upload edilmistir. İcinize sinen bi site veya bi forumdan bulun indirin. Yok yine bulamadim guvenemedim derseniz kendi kullandigimi upload edeyim.

Google da araştırdım bir sürü şey çıkıyor ama güvenilir mi değil mi emin olamadığım için maxicep dostlarına danışayım dedim.
Kendi kullandığnızı upload ederseniz sevinirim. Teşekkürler

Epple

Epple

Üye
Ama benim bahsettigim 5.1.1 di. Sizinki sanrim 5.1 ?

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
Evet benimki 5.1.
5.1.1 yükseltmemiştim. Ne tavsiye edersiniz yükseltiyim mi

Epple

Epple

Üye
Yukselt bence guncel ol biraz zarari olmaz.

asdfgh19

asdfgh19

Üye
Yukselt bence guncel ol biraz zarari olmaz.
Sizinkini update ederseniz bende sevinirim bende jb yapmayı düşünüyorum, benim telefonda yeni 5.1.1, şuan jb yok yapsam mı yapmasam mı arasındayım zararı ne olur ? servis dışı kalır dediler ama başka telefon kitlenme gibi sorun olur mu apple ambleminde donduğunu filan duydum, telefon türkiyeden alındı. sim kilit vs yok siz ne önerirsiniz ?

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
o zaman uploadı alayım

Epple

Epple

Üye
Sizinkini update ederseniz bende sevinirim bende jb yapmayı düşünüyorum, benim telefonda yeni 5.1.1, şuan jb yok yapsam mı yapmasam mı arasındayım zararı ne olur ? servis dışı kalır dediler ama başka telefon kitlenme gibi sorun olur mu apple ambleminde donduğunu filan duydum, telefon türkiyeden alındı. sim kilit vs yok siz ne önerirsiniz ?

Birsey olmaz ama yine de iciniz rahat etsin diye once bi yedek alirsiniz. JB den sonra o dediginiz meshur olay "elmada kaldi" olayi -olmaz ama- olursa restore ceker yedek yukleriz. Yani telefonum gitti birdaha kullanamam gibi bisey olmaz rahat olun :D bilgisayara gectigim zaman upload ederim ;)

o zaman uploadı alayım

Guncellediniz mi 5.1.1?

Epple

Epple

Üye
Kendim upload etmedim ama bunu indirmistim. İstediniz diye link vereyim dedim.

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Hocam verdiğin linkten programı indirdim ve kurdum. Bi sıkıntı çıkmadı çok şükür cydia ekrana geldi. Bundan sonra cydia dan neleri
kurmak gerekiyor.Oyun sayfasından indirdiğim oyunları yüklerken hata veriyor.

Epple

Epple

Üye
Ayrintili bi sekilde resimli anlattigim yazim vardi. Onu bulunca yazarim buraya.

Edit: Buldum. Bu islemden sonra ister installoustan ister siteden indir artik parali uygulamalari bedava kullanabilirsin

"Bak simdi byhaydar. Tweak demek, jailbreak yaptiktan sonra telefonunu kisisellestirebilecegin, kisayollar ekleyebilecegin, parayla bile alamayacagin ozellestirmeleri yapabilcegin programlardir. Cydiadan sadece bunlari indirebilirsin. Mesela tweaklere birkac ornek vereyim.

Kilit acma efektini degistirebilirsin

Notification centerini degistirebilirsin.

Bunlar en basit tweakler. Daha bir cogu var arastirip ogrenirsin.

Asil jailbreak amacina gelirsek, yani uygulamalari bedava indirmek istersen dedigim adimlari takip et.

1) Springboarddan Cydia'yi bul ve ac. Biseyler yuklenirse bekle bitsin (Reloading data der galiba)

2) Alttaki sekmelerden Manage yazana tikla

3) Sources'i sec

4) Sag ustte Edit yazar ona tikla. Sonra sol ustte Add cikar. Ona tikla

5) Simdi bi kutu gelcek onune. Basta http:// eki yazan bi kutucuk. Orda yazana dokunmadan -yani http:// in devamina- cydia.hackulo.us Yaziyosun ve add e basiyosun

6) Bi kutu daha cikcak. Alttaki "Add anyway" e basiyosun. Siyah bi ekran ve yazilar geliyo. İslem bitince alttaki "return to cydia" ya basiyosun.

7) Tekrar cydia ekranina donersin. Yina Manage > Sources kismina geliyosun. Ordaki listeden "Hackulo us" a basiyosun

8) Yine cikan programlardan "installous 5" buluyosun.

9) İnstallous 5 yazan seye tiklayinca bi ekran cikcak. Sag ustte install a bas. Sonraki cikan yerde confirm e bas. Yine siyah ekran ve yazilar vs vs gelcek

10) Yukleme bitince altta "Restarting Springboard" gibi buna benzer bisey cikar ona tikliyosun. Biraz bekle telefonun yeniden basliycak

11) Son olarak telefonun tekrar acilinca springboarddan installousu bul ve ac. Artik burdan istedigin programi bedava indirebilirsin

Umarim isine yarar :)

Bu arada resimler mesimler hepsi bana ait."

Türe

Türe

Üye
Vay be installous 5 cikmis :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt