4g ıstanbulda !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Symbianize

Symbianize

Üye
1.si daha bugün pendikten göztepeye geldim ve internet acikti eve kadar hep E (edge) oladak geldim 3G ile 10 mbps gordum (1mb/sn) yanliz telefonlar bu hizi destekliyormu ? Mesela 4s desteklermi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1.si daha bugün pendikten göztepeye geldim ve internet acikti eve kadar hep E (edge) oladak geldim 3G ile 10 mbps gordum (1mb/sn) yanliz telefonlar bu hizi destekliyormu ? Mesela 4s desteklermi

yanlış bilmiyorsam hayır

osicik

Üye
bu hizmeti normal net paketleriyle mi verecekler anlamadım gerçi turkcellde 250 mb 14 lira ki 1gb 29 tl bunları 4g bir günde içer yeni faturalarda kendini kaybedenler için heralde 4000-5000 lerde falan olur sevinsek mi üzülsek mi anlamadım... bide s2 4g destekliyor mu bazı custom romlarda 4g butonu görüyorumda onun için soruyorum...?????

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
acaba indirme hızı nasıl olur :hmmm

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
güya 3g.deyiz de ne olmuş ilk 100 mb'a kadar 3g hızında sonra 12 kb's'e düşüyor . 4g'yi bırak 10g gelse fos

papakudioflu

papakudioflu

Admin
4g hiz olarak muhteşemdir ama telefon bataryalari şimdilik o performansi karşilayamiyor. İki saat icinde bataryanizin bitmesi işten bile degil. O yuzden genelde telefonlari 4g kapali kullaniyorlar yurtdişinda.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
güya 3g.deyiz de ne olmuş ilk 100 mb'a kadar 3g hızında sonra 12 kb's'e düşüyor . 4g'yi bırak 10g gelse fos

Arka odalardan maksimum hızı kullanabilirsin 3g ile 400 kb olan indirme hızı 4gyle 1mb yakın olur

futbol123

futbol123

Üye
Daha 3g altyapıları zayıf bakalım 4g nasıl olucak fiber ayarında internete kavusucaz :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Tehlike ";5128594][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Daha 3g altyapıları zayıf bakalım 4g nasıl olucak fiber ayarında internete kavusucaz :)[/COLOR]

Daha 3g altyapıları zayıf **
buraya kadar katılıyorum ama o gülücüğü boşuna atmışın bizi güldürücek kadar iyi hizmet hiç bir zaman olmayacak

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
3 ve ya 3.5g yi tam verim alarak kullandıkta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt