Turkcell 4G’ye Hazır Olduğunu Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell 4G’ye Hazır Olduğunu Duyurdu
Turkcell yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 4G test ve tanıtımı kapsamında açıklamalarda bulundu.

Turkcell 2009 yılında tüm 3G hızında interneti Türkiye’ye getirerek yeni bir dönemin kapılarını açmıştı. Aradan geçen bu süre zarfında teknolojik gelişmeleri takip ederek gelişimini sürdürmeye devam ediyor.

Turkcell3G internet kullanımının ardından şimdilerde test aşamalarının devam ettiği 4Ginternet için çalışmalarını sürdürüyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti‘nde bu bağlamda 4Ginternet hizmetini tanıtımını basın ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdi. Turkcell TeknolojiGrubu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, 4G destekli cihaz sayısının giderek arttığına ve dünyada 112 ülkede 4G teknolojisinin kullanılmaya başladığına dikkat çekti.

Turkcell, 4G teknolojisini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki grup şirketi Kuzey Kıbrıs Turkcell ile adaya taşıdı. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Şubat ayından beri ülke çapında belirleneniletişim merkezlerinde, canlı şebeke üzerinde 150 Mbps’e varan Long Term Evolution (LTE) hızlarını deneyimleme şansı buldu. Teknoloji severler test süreci boyunca bu deneyim noktalarının yanı sıra Turkcell Teknoloji Tırının gezdiği kapsama noktalarında da 4G hızında film indirme ve internet üzerinden oyun oynama fırsatı yakaladı. Turkcell 4G internetin sağladığı avantajlar ise kısaca şöyle:

• Yüksek data hızları ile mobil sağlık, mobil eğitim gibi uygulamalarda daha hızlı veri paylaşımı
  • Düşük gecikme zamanı ile daha da keyifli oyun deneyimi
  • Video indirme ve izleme kalitesinde farklılaşma
  • Daha yüksek kapasite ile daha da kaliteli iletişim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Amedly Fatih

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
@Bahadir_fb abi sayesinde interneti 4g hızında kullanıyorum.
Vallahi resmen uçuyor.
2 saatlik film 14 dakika da indi :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ben kıbrıstayım 4g varmış haberim yok

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Nextman ve Amedly Fatih

osicik

Üye
var olan paketleri 4g mi kullandıracaklar yoksa bu internet hızlı diyip insanları soymak için ayrı paketler mi çıkaracaklar çok merak ediyorum...!!!!

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
var olan paketleri 4g mi kullandıracaklar yoksa bu internet hızlı diyip insanları soymak için ayrı paketler mi çıkaracaklar çok merak ediyorum...!!!!
Osman kardeşim zorla kaliteli hizmet ucuz olmaz. Pahalı olabilir haklısınız. Ancak Turkcell hizmetlerini ciddi anlamda geliştiriyor. Elbette daha ucuz uygun olabilir, bu konuda toplumsal bilinç ile olur. :oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Bahadir_fb abi sayesinde interneti 4g hızında kullanıyorum.
Vallahi resmen uçuyor.
2 saatlik film 14 dakika da indi :)
Enteresan nasıl yaptı acaba? Banada pm atabilirmisin veya buraya yazabilirmsin?
Konu için teşekkür ederim :) kısa zamanda gelirse hem samsungun amerikan modelleride gelmiş olur :D

osicik

Üye
Osman kardeşim zorla kaliteli hizmet ucuz olmaz. Pahalı olabilir haklısınız. Ancak Turkcell hizmetlerini ciddi anlamda geliştiriyor. Elbette daha ucuz uygun olabilir, bu konuda toplumsal bilinç ile olur. :oke:
valla kardeş ben ist olduğum için midir nedir bilmiyorum çekme sorunu yok hatlarda ama avea nın 2 katından bile pahalı olduğu için turkcell e bi sinir olma durumum var pek sevmem... ölüm kalım kadar acil bi konuşma internete girme durumumuzda yok malum türkiye de Euro fiyatlarıyla hizmet verirsen takdir değil eleştiri bulursun gibi.... bilmiyorum ben böyle düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve B.A.R.O.N
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla kardeş ben ist olduğum için midir nedir bilmiyorum çekme sorunu yok hatlarda ama avea nın 2 katından bile pahalı olduğu için turkcell e bi sinir olma durumum var pek sevmem... ölüm kalım kadar acil bi konuşma internete girme durumumuzda yok malum türkiye de Euro fiyatlarıyla hizmet verirsen takdir değil eleştiri bulursun gibi.... bilmiyorum ben böyle düşünüyorum..
Mesleğim gereği tüm marmara bölgesini geziyorum :) ölü noktalar hariç en fazla istasyon sayısına sahip tabiki sıkıntılı olan yerlerde tüm GSM operatörleri çaresiz. Altyapı eksikliğini gidermek ciddi yatırım istiyor. Pahalı olmasını eleştirmek hakkınız. :oke:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Konu için teşekkür ederim :) kısa zamanda gelirse hem samsungun amerikan modelleride gelmiş olur :D

3G/4G yazan bir program vardı.
Onu kullandım internet jet gibi oldu.
Mobildeyim atamiyorum :-)

İnan sabahtan beri arıyorum konu silinmiş.
Bende de silinmiş.
Buda aynı görevi görüyor.
Tam 35 dakikadır senin için aradım âmâ bulamadım :)

Hola Better Internet vARM5_1.5.35 (internet hizlandırıcı + vpn) - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

osicik

Üye
Mesleğim gereği tüm marmara bölgesini geziyorum :) ölü noktalar hariç en fazla istasyon sayısına sahip tabiki sıkıntılı olan yerlerde tüm GSM operatörleri çaresiz. Altyapı eksikliğini gidermek ciddi yatırım istiyor. Pahalı olmasını eleştirmek hakkınız. :oke:
valla dostum bende erdekliyim son bir senedir köyümde bile 3g çekmeye başladı ben marmarada çok sorun olduğunu düşünmüyorum belki netle çok işi olan birini rahatsız edebilir ama benim gibi keyfi maçkolikti gazeteydi haberdi kullanan biri için çok ideal kötüsüde iş görür fazlasıyla :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
phasan

phasan

Üye
100 mb 4g hızında sonra yavaşlar

furkankaya559758

Üye
Önce düzgün 3G kullanalımda 4G'ye sonra geçeriz.

heathrow

heathrow

Üye
3G hızı yeterli bence. 15 megabit hız mesela. 4G gelince yeni telefon sattıracaklar. 4G uyumlu yeni cihazlar.

Son düzenleme:
marist

marist

Üye
Bizim köyde yeni bir yıldır 3g çekmeye başlamıştı oda fazla değildi ama bu birkaç günde hemen hemen 2g gibi çekmeye başladı. Bu 4gnin gelecek olmasından mi kaynaklanıyor acaba :)

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Bekliyoruz bakalım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt