4G ihalesini Vodafone kazandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenol

Üye
    Konu Sahibi
4G ihalesini Vodafone kazandı
İrlanda'da bugün gerçekleştirilen 4G mobil lisans ihalesini Vodafone İrlanda kazandı.

İrlanda'da bugün gerçekleştirilen 4G mobil lisans ihalesi, devlete 855 milyon euro gelir sağladı. İletişim Bakanı Pat Rabbitte, ihalenin ardından yaptığı açıklamada, rakamın beklenenden yüksek olduğunu kaydederek, sonucu "ekonomiye duyulan güvenin göstergesi" olarak nitelendirdi.

İhaleyi kazanan şirketler, 482 milyon euro peşin ödeme yapacaklar. Geri kalan para ise, nihai lisans yılı olan 2030'a kadar taksitle ödenecek.

Kazanan şirketlerin Vodafone İrlanda, Meteor Mobile, Three ve Telefonica Ireland olduğu bildirildi. En iyi bant genişliğini Vodafone elde etti.

Bakan Rabbitte, 4G mobil iletişim ağının ne zaman hizmete gireceğini söylemedi. İngiltere'de ise, 4G'nin Haziran ayından itibaren yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Three adlı markanın operatörü olan Hong Kong şirketi Hutchison Whampoa, 4G ile mobil hızları 180 Mbps'ye kadar çıkaracağını bildirdi.
Kaynak = Finans Gündem

AHMED...

AHMED...

Üye
180 Mbps vayy be

phasan

phasan

Üye
Turkiyeye de gelse keske 4g

Türe

Türe

Üye
:ağlarım: Biz hala 8 mbit :cry:

phasan

phasan

Üye
Biz hep yavas net kullaniyoruz yil 2012

m542tf

m542tf

Üye
bende Türkiye'de sandım iyi mi?

Turan

Turan

Üye
korede net hızı 40.00mbps :D

- - - Eklendi - - -

korede net hızı 40.000mbps :D

Ramatata

Ramatata

Üye
Turan intihar edecem böylede birden söylenmezki :banghead::):)

sevdimki

Üye
bana sınırsız 256kbps versinler istemiyorum 4gsini 5gsini. Internet olmadıktan sonra neye yarar ki 100mbps

akababa

Üye
bana sınırsız 256kbps versinler istemiyorum 4gsini 5gsini. Internet olmadıktan sonra neye yarar ki 100mbps

aynen bir senedir 96kbps cepnet kullanıyorum bilgisayarda vodemle 12kb/sn dowload hızım 1mb olsa ona bile şükür :(

murat.122a

murat.122a

Üye
isallah turkiyede gelir 4g

besim.farhan

besim.farhan

Üye
batarya sorununu çözün once bence :)

murat.122a

murat.122a

Üye
arkadaş demek istiyor ki kardeşim sabaha kadar telefonu şarjda duruyor ya bataryanız bozulur diye böyle demek istemiş

Kardes bozulursa bozulsun tak birtane ucuz batarya bozulunca at yenisini al yılda 10 tl çok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt