4Easysoft Nokia Video Converter | 5800 video izleyememe derdine son!

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye
programın patchinde herhangi bir sorun ile karşılaşmadım,kullandığım anti-virüs kaspersky internet secırity 9.0.0.463 ve veri tabanı yayınlanma tarihi 08.04.2010 07:29:00
lakin bu program youtubedan indirilen flv dosyalarını çevirirken hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim, iyi çalışmalar

guero

guero

Üye
Alanında en iyi Video proğramı 5800 için bence Xilisoft HD Converter inanın ben bu proğramla tanışana kadar video izlemiyormuşum diyebilirm yapacağınız 2-3 ayarla çok kaliteli (Nerdeyse HD kadar) Güzel Videolar atabilirsiniz 5800'nıza ben bu proğramla o kadar net takılmadan ve yüksek çözünürlüklü videolar yapıyorum 5800 Resmen High Defination Gibi Oynatıyo Tavsiyem bu proğramdır.

Buyrun Buradan İndirebilirsiniz İçerisine Resimli Anlatım da Attım;

komik_son

Üye
kardeş dosyan virüslü (malware) içeriyor haberin olsun

Prudy

Prudy

Üye
    Konu Sahibi
@xoxomaster

Ben de Youtube'tan video indiriyorum, mpeg. formatı olarak yazmadıkça, flv olarak indiriyor, evet. Ancak, bu programla çeviri yaptığım zaman da hata almadım hiç. Yardımcı olamayacağım şimdilik, kusura bakma.

@guero

Program HD formatındaki çeviriler için harika. Ancak, telefon için çevirdiğin zaman HD değil, normal kalitede çeviriyor. Buna rağmen, görüntü kalitesi 4Easysoft'a göre iyi, teşekkürler.

@komik_son

Virüse takılma. Programı tam sürüm yap, ***** dosyasını sil. Birçok kullanıcı virüs hatası almadı hâlbuki.

ttgg

ttgg

Üye
saolasın ..

serkan719

serkan719

Üye
@s.aydogdu

Patch'i programı tam sürüm yapmak için kullanacaksınız. Patch dosyasını, programın kurulu olduğu klasöre kopyalayın. (Örn: C:\Program Files\4Easysoft Studio\4Easysoft Nokia Video Converter) Ardından dosyayı çalıştırın ve, patch butonuna basın.

Patch Yapmak için ayrıca programın yüklü olduğu program filesdan dll dosyasını seçiyorsunuz. Bu kadar Basit.

Teşekkürler.

sariefe_0000

Üye
kardeş bu programı nasıl kuracaz pc ye bırız yardımcı olabılırmısın programı ındırdım ama acamıyorum yanı dolayısıyla kuramıyorum bı resımlı anltım yapabılırmısın mumkunse aynı zamanda programı kurmayı basaran arkadaslar varsakı sanmıyorum o arkadaslara vıdeoları nasıl telefonumuzun destekledıgı formata cevrılecegı hakkında program uzerınden bır resımle anlatım yaparsan senden delıkanlısı yok sımdıden tesekkurler yınede emek verıp dusunup burda bırseyler paylastıgın ıcın kendı adıma cok tesekkur ederım saygılar

mervannnn

Üye
virüs var..

sulo25

Üye
eywallah

luridline

Üye
total video converterdan ayarını tam tuttrurAnı< da problem yaşamazsınız ama baya uğraşmanız gerek:S

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler...

fotocu16

Üye
program pach virüslü gösteriyor

bankai

Üye
teşekür ederim arıyordum ne zamandır

torking

Üye
üstat teşekkür ederimm

caqatay326

Üye
6 bck gb olrmu hc ya :S tbıkı oldr..

erkan38

Üye
dosya silinmiş

Revengeful

Emekli Yönetici
:emzik:

kemalbirtek

Üye
abler ya bn şmdi tl den griyom buralara 5800 u gerçekden bişey anlamıyom bana nolu direk yardım edin allah sırasi için biri yardım etsin

Prudy

Prudy

Üye
    Konu Sahibi
@ erkan38

geographer

Üye
aga nabtın cep tel için kaç tane gb lik program var mb dir indir merak etme