450 TL ye hangi tel. alsam? yardım. . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
450 TL ye hangi tel. alsam? yardım. . .
arkadaslar bu haftasonu yeni tel. alcam. 450 TL param var . 5800 almayı düşünüyorum. ama dokunmatik alma falan diyenler var. Kullananlar bizzat kendileri bilgi verirlerse ve daha farklı alternatif sunanlar varsa bekliyorum. Simdiden teşekkürler. .:bigstar:

Emre-45

Emre-45

Üye
2. el iphone 3g

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
5800 güzel telefon ve bu paraya alabileceğinin en iyisi diyebilirim.
Ama eğer telefonda uygulama ve oyun oynamak isterim diyorsan 2.el iphone alabilirsin:oke:

futbol123

futbol123

Üye
oyun için iphone

onur9366

Üye
kardeşim 5800 a sakın bulaşma aman diyim şuanda aktif kullanıcısıyım ve her gün lanet ederek kullanıyorm paran çöğe gider yazık olur üzülürsün sonra benim gibi pişman olursun. ben senin yerinde olsam yılbaşını beklerim c6 ya da c7 alırım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kardeşim 5800 a sakın bulaşma aman diyim şuanda aktif kullanıcısıyım ve her gün lanet ederek kullanıyorm paran çöğe gider yazık olur üzülürsün sonra benim gibi pişman olursun. ben senin yerinde olsam yılbaşını beklerim c6 ya da c7 alırım
Naptın abicim ya,senin 5800 çakma sı olmasın sakın:)

Erkanbap

Erkanbap

Üye

arkadaşım ben tam tamına 6 aydır 5800 kullanyrm doknmatıkde 1 cızık yok hiçbir sornu yok istedgm oyn ve temayı atıyorm wireless de kesntı yok 3g war neyını sevmıon nıe lanet edıon ben tavsiye ederim 5800 al iphone 2. ele hiç blşma sorunlu olmasa iphonesını kmse satmaz.

antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
güncel. .

onur9366

Üye
şarjından memnunmusunuz arkadaşlar günlük şarj doldurmaktan bıkmadınız mı? ya da dokunmatik değil de basmatik değil mi donma sorunları olmuyor mu valla piyasada 100tane 5800dan 85-90ında görülen olaylardan dolayı nefret edilen telefon haline geldi sizinki geriye kalan 10 telefondan biriyse çok şanslısınız derim.

ibo_Star

ibo_Star

Üye

uPPsCa

Üye
o paraya alabileceğinin en iyisi Nokia 5800 Xm Sanırım..Ben kullanıyorum gerçekten güzeL teLefon..

antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
@ibo_star .ben özelliklerini biliom zaten kardeş fikir ve kullananlardan bilgi istedim sadece

uPPsCa

Üye
şarjından memnunmusunuz arkadaşlar günlük şarj doldurmaktan bıkmadınız mı? ya da dokunmatik değil de basmatik değil mi donma sorunları olmuyor mu valla piyasada 100tane 5800dan 85-90ında görülen olaylardan dolayı nefret edilen telefon haline geldi sizinki geriye kalan 10 telefondan biriyse çok şanslısınız derim.

Hiç Telefonunu günceLLedinmi Kardeş :D:D

dokunmatiği son güncellemeden sonra bayaa hassaslastı..
Şarj a gelince Telefonu nasıl kullandıgına bağLı..
örnegin babam 3-4 günde bi şarj ediyo ben her gün şarj ediyorum ;)

antonio_17

antonio_17

Üye
    Konu Sahibi
sonunda 5800 aldım arkadaslar :)

Eray1910

Üye
5800 derim şarj - dokunmatik - uygulama vs. herşeyde mükemmel bir telefon iphone ile kıyaslayan var ama iphone 5800 ın 3 katı fiyatta kıyaslanamaz yani...

selinn2

selinn2

Üye
2.el ıphone al herkes memnunn bu telden

onur9366

Üye
Hiç Telefonunu günceLLedinmi Kardeş :D:D

dokunmatiği son güncellemeden sonra bayaa hassaslastı..
Şarj a gelince Telefonu nasıl kullandıgına bağLı..
örnegin babam 3-4 günde bi şarj ediyo ben her gün şarj ediyorum ;)

her güncellemeyi nokianın sitesinden takip ediyorum ;) elektronik işi gerçekten şans kardeş ben sabah şarjdan çekiyorum saat 21 gibi bitiyor buna mesajlarımın fazlalığı neden ama bu kadar da olmaz :S

forever262626

forever262626

Üye
dostum 5800 altı ay kullandım ben bısey anlamadım uyuz ettı varmıs bak 450 ytl bıraz daha bırıktırıp al bı samsung wave 8500 yuzun gulseydı artık olan olmus hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt