Round-Saturn
Üye
-
Konu Sahibi
-
me nın ekran kalıtesı ve parkalklıgı dıyorsunda lg me nın renk derınlıgı 256 k olarak gorunuyorage cok daha guzel bundan.. guzel telefon ama 450 Tl etmez bence.. LG optimus me'yi 299 a alabılıyorken.. ozellık olarak me 600 gio 800 ıslemcıye sahıp bunun dısında kafa kafaya hatta ekran kalıtesı ve parlaklıgı olarak me daha ıyı bence.. kullandım ordan bılıyorum..
me nın ekran kalıtesı ve parkalklıgı dıyorsunda lg me nın renk derınlıgı 256 k olarak gorunuyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<-- kaynakta
gıonun ıse 16mılyon renk derınlıgıne sahıp bırde lg me 240 x 320 ekran cozunurlugu varken gıo da ise 320z480 ! sımdı me mı daha ıyı ekran konusunda gıo mu ?
Me bi dönem bim de 300e satılmıştı suan güvenilir bi yerden 300e bulabilirmisin ? Hepsiburada da me 500tl gio da 480tlage cok daha guzel bundan.. guzel telefon ama 450 Tl etmez bence.. LG optimus me'yi 299 a alabılıyorken.. ozellık olarak me 600 gio 800 ıslemcıye sahıp bunun dısında kafa kafaya hatta ekran kalıtesı ve parlaklıgı olarak me daha ıyı bence.. kullandım ordan bılıyorum..
ona lafım yok zaten ama optımus me nın ekranı gıo nunkınden daha ıyı denılınce bende rakamsal verılerı yazdım nasıl daha ıyı olur dıye arada daglar kadar fark var gıo onde
Aradaki fiyat farkına bakın, ne kadar ekmek o kadar köfte
ona lafım yok zaten ama optımus me nın ekranı gıo nunkınden daha ıyı denılınce bende rakamsal verılerı yazdım nasıl daha ıyı olur dıye arada daglar kadar fark var gıo onde
ha optımus me fıyatına gore guzel bır telefon ona lafım yok zaten
Me bi dönem bim de 300e satılmıştı suan güvenilir bi yerden 300e bulabilirmisin ? Hepsiburada da me 500tl gio da 480tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?