Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
450-520 tl ye alınabilecek tel öneriniz varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasgec
Üye
Konu Sahibi
450-520 tl ye alınabilecek tel öneriniz varmı?
arkadaşlar şuan nokia 6303 classic var yeni bir telefon alacağım maksimum 520 tl olacak dokunmatik olacak.bi öneriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.
abdullah-_
Üye
nokia 5800 bence ideal ama son sordgmda 560 dı 520 bulursan kaçırma derim arkadasmda var alalı yaklasık 2 yıl oldu hiç bi sorn çkmadan kullanıyo.
corvia2
Üye
c6-01 al hç pisman olmazsın..
svestica
Üye
2. el düşünürsen N8 bulbilirsin bende 2.el aldım 600 verdim ama acil satıcıları bulursan temiz n8lerde bulabilirsin mükemmel ötesi telefon tavsiyem..
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.5800 herkeste olduğu için pek almak istemiyorum doğrusu.samsung galaxy gio yada samsung galaxy mini nasıl sizce kullanan biri varsa bilgilendirebilirmi beni acaba
Sen uyma o 2. ellere.Hele Symbiana hiç uyma.Git 0 Galaxy Gio al yada üzerine koy ideos x5 al
blackcemre
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
N97 Minim var ciddi alıcıysan fiyat konusunda yardımcı olabilirim sana.
dagar
Üye
ben 2 hafta once galaxy mini aldm media marketten kampanyadaydy super bi telefon dokunmatigi nokia serisini maf eder c7 kullandm 5800 gibi tel kullandm ama minideki dokunmatik yok samsung ii yapio dokunmatigi nokialar daha cok basmatik yapio bnce al pisman olmazsin nokiadan uzak dur derim androidle tanis ... bnm teli 520 ye vereblrm
blackcemre
Üye
Çok temiz garantili jelatinli, n97 minim var fiyatı sana 450TL yaparım
İlanımın sayfası: