45 Number Kundura's | Bölüm 1

Sponsorlu Bağlantılar

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
45 Number Kundura's | Bölüm 1
Evet bu yalan-yanlış Maceralarımı anlattığım ilk bölüm ;
Size şimdiye kadar hep adım Alparslan demiştim ama yalandı.. Benim gerçek adım Takoz Necmi..
Biliyorum adım çok anlamlı annem bu adı bana recep ayında doğduğum için koymuş, şimdi bizim arkadaşlar var imam kazım, hançer bıyık kezban, patitokolik adem, gerilla osman, ve ben Takoz Necmi..
Biz çeteyiz Kendimize Ultra Kekolar deriz, sloganımızda 'patito le kola güzeldir' bu sloganı silah zoruyla şair Şerafettin'e buldurduk neyse bu kısmı geçelim
Artık hikayeye başlıyorum ;

Şimdi biz bir gün yine çete toplantısı yapıyoruz patito yiyip kedi kesiyoruz falan, bi baktık bizim Sebastian Ferit geliyor, geldi 'reis yan mahallenin kezbanlari ayaklanmış' dedi şimdi bizde bu isyanı bastıralım dedik ben hemen 45 numara kunduralarımı ve boncuklu colt. 45'liğimi kuşandım yola çıktık gittiğimiz yere vardık kezbanların elebaşını anlaşma yapalım diye çağırdım, sonra dedim 'ulan sizin derdiniz ne?' birden masaya yumruk vurdu ve kezbanlar hücum diye bağırdı hemen o anda cevremizi 10 kezban sardı böyle iri yarı sakallı bıyıklı, biri bıyıklarını burdu burdu sonra bana doğru bi savurdu, kolum çizildi kanamaya başladı,sonra bizim imam kazım buna bi beddua etti bunun ağzı burnu yamuldu ve etkisiz hale geldi, geriye kaldı 9, 45 Number kunduramın tekini bi attım 3 kezban cansız yere yığıldı sonra hadi la osman dedim bizim gerilla osmanda boncuklu keleşiyle taradı bunları 4 tanesi yere yığılınca geri kalanlar geri çekildi böylece ayaklanma bastırılmış oldu..
Şimdi bimde zaferi kutluyoz mutluyuz xDe

-Emre

-Emre

Üye
ayrı konu açma diğer açtığın konuda paylaş

hardal00

hardal00

Üye
Zaten boş konu kardeşim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
hikayenin sonun da zebeniler zindana atmadaı mı

Türe

Türe

Üye
Uploaded with

• Beğen
Tepkiler: Enes
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Domates verin yanınada yarım kilo tam yağlı beyaz peynir konuyu öyle okurum anca yoksa domates-peynir ikilisi olmadan uzun soluklu okuyamıyorum

Enes

Enes

Üye

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Akıncı

Akıncı

Üye

OPC

OPC

Üye