45 Liraya Cep Telefonu - Şaka Değil Gerçek

Sponsorlu Bağlantılar

tolgahanklc

Üye
    Konu Sahibi
45 Liraya Cep Telefonu - Şaka Değil Gerçek
Merhaba Arkadaşlar,

Sanırım herkes artık benim yurt dışı alışveriş konularımı biliyordur. Biraz evvel yine harika bir ürün buldum ve sipariş ettim. 45 Liraya cep telefonu aldım.

Çalınma, kaybolma derdi yok koy cüzdanına istediğin yere git :)
Ürünü alan ve kullanan bir çok Türk arkadaşımız varmış ben geç farketmişim... Imei numarası ve gümrüğe takılma sorunu yok. PTT ile evimize kadar geliyor. Sipariş etmek isteyenler için konu altına link eklenmiştir.

Sipariş Linki :

furyzer0

furyzer0

Üye
Reklam olduğu anlaşılıyor. Reklam yapıyorsanız dürüstçe yapın bu şekilde yapmayın lütfen.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

tolgahanklc

Üye
    Konu Sahibi
Reklam olduğu anlaşılıyor. Reklam yapıyorsanız dürüstçe yapın bu şekilde yapmayın lütfen.

ben kendim satın almadığım hiçbir malı tanıtmam hocam, aynı kullanıcı adı ile diğer forumlarda konularımı arayabilirsiniz. Ve kanalımdan yurtdışından gelen ürünlermin açılış videolarını izleyebilirsiniz.

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Allah çarşını pazar etsin Bilader :dry:

• Beğen
Tepkiler: tolgahanklc
furyzer0

furyzer0

Üye
ben kendim satın almadığım hiçbir malı tanıtmam hocam, aynı kullanıcı adı ile diğer forumlarda konularımı arayabilirsiniz. Ve kanalımdan yurtdışından gelen ürünlermin açılış videolarını izleyebilirsiniz.
Aynı anda saat bölümüne de konu açtığın için boyle düşündüm. Umarım dediğin gibidir.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Aynı anda saat bölümüne de konu açtığın için boyle düşündüm. Umarım dediğin gibidir.

Reklamlık bir durum yoktur. Kategoriye uygundur, inceleniyor her konu mesaj.

• Beğen
Tepkiler: KsmCN, furyzer0 ve 'Şeref'

Üst Alt