he ya bi paket aldım paket bitti bile![]()

he ya bi paket aldım paket bitti bile![]()

bi paket ne ? soğan mı? sarımsak mı? suluyağ mı? kuru yağ mı?![]()

herşeye mualefetmisin ya bak ayran ve yoğurt üzerinden değerlendircem bim de dost ayran alanlar bilir ayran ekşi oluyor ve doğalıda budur ama normal sütaş ayran falan onlarda acayip katkı maddesi kattıkları için o ekşi tadı alamazsınşöyle saçma saçma konular açmayin, bim'in sattiği ürünlerden çikan eşek etlerini bakanlik daha yeni açikladi.. Sattiği bir çok ürün hiç duyulmamiş, nerede hangi şartlar altinda yapildiği belli olmayan markalardir.
Kisa vadede zararini göremezsiniz ancak bundan 5 sene sonra iç organlarinizi elinize alip keşke o katki maddeleri ürünleri yemeseydim diye hayiflanirsiniz.. Millet bas bas bağiriyor, siz kalkip fan club açiyorsunuz.. Yazik, sadece yazik.. Cehalet böyle birşey
şöyle saçma saçma konular açmayin, bim'in sattiği ürünlerden çikan eşek etlerini bakanlik daha yeni açikladi.. Sattiği bir çok ürün hiç duyulmamiş, nerede hangi şartlar altinda yapildiği belli olmayan markalardir.
Kisa vadede zararini göremezsiniz ancak bundan 5 sene sonra iç organlarinizi elinize alip keşke o katki maddeleri ürünleri yemeseydim diye hayiflanirsiniz.. Millet bas bas bağiriyor, siz kalkip fan club açiyorsunuz.. Yazik, sadece yazik.. Cehalet böyle birşey
metin abi yazlıkta sıcak olduğu için en çok ayran alırım
sen git istediğin yerden alışveriş yap bim bizim canimiz.ayrıca satılan ürünlerin neredeyse hepsi bilinen bir markaya yaptırılan fason ürünler.dost adı altında satılan süt ürünleri ülker malidir.ayran sadece ateşoğlu na ait.ıstersen git bak.ayrıca eşek eti degil tavuk eti çıktı %100dana sucuktan.bu sucuku yapan firma koskoca aytaç.pınar %100 dana sosisten de tavuk eti çıktı.demekki her markada her markette olabiliyor böyle şeyler.cahil sözünü de sana iade ediyorum.bilmeden konustugun için
dost ayran herhalde köy yoğurdundan yapılıyor ekşiliği var bu yüzden alıyorummetin abi yazlıkta sıcak olduğu için en çok ayran alırımdost ayran herhalde köy yoğurdundan yapılıyor ekşiliği var bu yüzden alıyorum

bekar halimle evde yoğurt yapmaya başladım yokki burada adam gibigeçen hafta bende yazliktaydim ateşoğlu ayran aldık.oda hafif eksi gibi.sanki evde yapılan yoğurttan yapılmış