40kişi olduk! | Bim Fan Club | Hedef: 100kişi

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
beni de ekle

qazwsxe

qazwsxe

Üye
beni de ekle

otostopçu

otostopçu

Üye
EKLE :D enson fair gold aldım :D daha 30 dk önce D:

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu konu sayesinde ilk defa dün Le Cola aldım.Baktım bugün de almışım.Bağımlıklık yaptı galiba :)

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
hani benim torpilim nerde? :allalla:

Metin MF

Metin MF

Üye
en son saat 17 de star krak aldım :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
benide ekleye bilirisniz

__xXx__

__xXx__

Üye
şimdiye kadar bime girmiş değilim ama yaz beni de

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Birazdan usb bellek alacağım şuan bimin önündeyim :)

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
şöyle saçma saçma konular açmayin, bim'in sattiği ürünlerden çikan eşek etlerini bakanlik daha yeni açikladi.. Sattiği bir çok ürün hiç duyulmamiş, nerede hangi şartlar altinda yapildiği belli olmayan markalardir.

Kisa vadede zararini göremezsiniz ancak bundan 5 sene sonra iç organlarinizi elinize alip keşke o katki maddeleri ürünleri yemeseydim diye hayiflanirsiniz.. Millet bas bas bağiriyor, siz kalkip fan club açiyorsunuz.. Yazik, sadece yazik.. Cehalet böyle birşey

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
şöyle saçma saçma konular açmayin, bim'in sattiği ürünlerden çikan eşek etlerini bakanlik daha yeni açikladi.. Sattiği bir çok ürün hiç duyulmamiş, nerede hangi şartlar altinda yapildiği belli olmayan markalardir.

Kisa vadede zararini göremezsiniz ancak bundan 5 sene sonra iç organlarinizi elinize alip keşke o katki maddeleri ürünleri yemeseydim diye hayiflanirsiniz.. Millet bas bas bağiriyor, siz kalkip fan club açiyorsunuz.. Yazik, sadece yazik.. Cehalet böyle birşey
herşeye mualefetmisin ya bak ayran ve yoğurt üzerinden değerlendircem bim de dost ayran alanlar bilir ayran ekşi oluyor ve doğalıda budur ama normal sütaş ayran falan onlarda acayip katkı maddesi kattıkları için o ekşi tadı alamazsın

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
KayraBey

KayraBey

Üye

sen git istediğin yerden alışveriş yap bim bizim canimiz.ayrıca satılan ürünlerin neredeyse hepsi bilinen bir markaya yaptırılan fason ürünler.dost adı altında satılan süt ürünleri ülker malidir.ayran sadece ateşoğlu na ait.ıstersen git bak.ayrıca eşek eti degil tavuk eti çıktı %100dana sucuktan.bu sucuku yapan firma koskoca aytaç.pınar %100 dana sosisten de tavuk eti çıktı.demekki her markada her markette olabiliyor böyle şeyler.cahil sözünü de sana iade ediyorum.bilmeden konustugun için

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

sen git istediğin yerden alışveriş yap bim bizim canimiz.ayrıca satılan ürünlerin neredeyse hepsi bilinen bir markaya yaptırılan fason ürünler.dost adı altında satılan süt ürünleri ülker malidir.ayran sadece ateşoğlu na ait.ıstersen git bak.ayrıca eşek eti degil tavuk eti çıktı %100dana sucuktan.bu sucuku yapan firma koskoca aytaç.pınar %100 dana sosisten de tavuk eti çıktı.demekki her markada her markette olabiliyor böyle şeyler.cahil sözünü de sana iade ediyorum.bilmeden konustugun için
metin abi yazlıkta sıcak olduğu için en çok ayran alırım :D dost ayran herhalde köy yoğurdundan yapılıyor ekşiliği var bu yüzden alıyorum

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
metin abi yazlıkta sıcak olduğu için en çok ayran alırım :D dost ayran herhalde köy yoğurdundan yapılıyor ekşiliği var bu yüzden alıyorum

ayranı ateşoğlu yoğurt yapıyor.git ateşoğlunun kendi ayranını al oda öyle.dediğin gibi sütaş falan gibi degil tadı.katkısız oldugu belli ve geçen gün 80 tane aldım.mevlut için süperdi valla :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
geçen hafta bende yazliktaydim ateşoğlu ayran aldık.oda hafif eksi gibi.sanki evde yapılan yoğurttan yapılmış

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
geçen hafta bende yazliktaydim ateşoğlu ayran aldık.oda hafif eksi gibi.sanki evde yapılan yoğurttan yapılmış
bekar halimle evde yoğurt yapmaya başladım yokki burada adam gibi

• Beğen

Üst Alt