ace ve gio ya göre kat kat iyi olabilir ben ekranı kötü demedim ama bu forumda bazı üyeler milyarlık cihazlardan bile ekranı daha iyi diyor benim lafım onlara takdirine sunarım ki gio ve ace milyarlık cihazlar değilİdeos x5 almanı öneririm arkadaşım kesinlikle ace ve gio dan üstün.
----------Eklendi @ 02:06:38 ---------- Yazıldı @ 02:05:40 ----------
Kullandığın HTC nin ekranı amoled dir veya farklı bi teknolojidir ondan abartan kimse yok.Ekran çözünürlüğü gio ve aceye göre kat kat iyi.
marka takıntım yok diyorsan huawei ideos x5'e bakabilirsin, o fiyata alabileceğin en iyi telefon

karar verdim arkadaşlar samsung gio da karar verdim huawai hoşuma gitmedi

bütçem max 450tl oldu huawai 550tl civarında samsung gio harika bir telefon hiç pişman olmuycamhayırlı olsun pismanlık mesajlarını bekliyorum acımam çünkü okadar kişi uyarmış.![]()

​Pişman olacağını sanmıyorum o kadar da kötü bir telefon değil

bütün telefonlar çin malı zaten kvk boşa 2 yıl garanti vermez kaçak gelmiyor ülkeye bunlar çin malı demenize gerek yok nokia 5800 var bende fırlattım attım bundan sonraçin malı oldugu ıcın ben bıraz soguk bakıyorum ama forumlardada dıkkat edıyorum cok tutuldu bu ideos x5 ona bakabılırsın.. bıde Lg optimus me olabılır benım eskı telefon fıyatı daha uygun.. Fıyatına gore pıyasadakı en ıyı smartphone'lardan bence.. tasarımı ekran kalıtesı şarj suresı ve wifi hızı gayet ıyıdı.Android 2.2 froyo yuklu bedavaya ındırıosun uygulama ve oyunları.. bakmanı tavsıye ederım.

ace ve gio ya göre kat kat iyi olabilir ben ekranı kötü demedim ama bu forumda bazı üyeler milyarlık cihazlardan bile ekranı daha iyi diyor benim lafım onlara takdirine sunarım ki gio ve ace milyarlık cihazlar değil
arkadaşım x5 in ekran çözünürlüğü gayet iyi ben kötü deniyorum ama bazıları milyarlık cihazlardan daha iyi diyor benim lafım onlara gio ve ace i ezer evet ama üst model(binlerce lira fiyatı olan)bi htc kadar da değilAnladım ama x5 in ekran çözünürlüğünden bahsetmiştim ben neyse.
arkadaşım x5 in ekran çözünürlüğü gayet iyi ben kötü deniyorum ama bazıları milyarlık cihazlardan daha iyi diyor benim lafım onlara gio ve ace i ezer evet ama üst model(binlerce lira fiyatı olan)bi htc kadar da değil