Telefon Tavsiyesi 400tl-600tl android li telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
x5 :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
İdeos x5 almanı öneririm arkadaşım kesinlikle ace ve gio dan üstün.

----------Eklendi @ 02:06:38 ---------- Yazıldı @ 02:05:40 ----------

Kullandığın HTC nin ekranı amoled dir veya farklı bi teknolojidir ondan abartan kimse yok.Ekran çözünürlüğü gio ve aceye göre kat kat iyi.
ace ve gio ya göre kat kat iyi olabilir ben ekranı kötü demedim ama bu forumda bazı üyeler milyarlık cihazlardan bile ekranı daha iyi diyor benim lafım onlara takdirine sunarım ki gio ve ace milyarlık cihazlar değil

coacoa

Üye
ideos x5 kullanan biri olarak düsünmeden al derim blogtvde bile hic kasmadan takılıyorum gerisini sen düsün

thebackkk

Üye
ideos x5 alınabilicek en uygun fiyatlı akıllı telefon ben aldım çok memnunum..

futbol123

futbol123

Üye
karar verdim arkadaşlar samsung gio da karar verdim huawai hoşuma gitmedi

coacoa

Üye
futbol123

futbol123

Üye
hayırlı olsun pismanlık mesajlarını bekliyorum acımam çünkü okadar kişi uyarmış. :D
bütçem max 450tl oldu huawai 550tl civarında samsung gio harika bir telefon hiç pişman olmuycam :D

estorak

estorak

Üye
​Pişman olacağını sanmıyorum o kadar da kötü bir telefon değil

futbol123

futbol123

Üye
beyler 450tl ye kadar başka önerileriz varmı suan için en mantıklısı gio

Ocean258

Ocean258

Üye
çin malı oldugu ıcın ben bıraz soguk bakıyorum ama forumlardada dıkkat edıyorum cok tutuldu bu ideos x5 ona bakabılırsın.. bıde Lg optimus me olabılır benım eskı telefon fıyatı daha uygun.. Fıyatına gore pıyasadakı en ıyı smartphone'lardan bence.. tasarımı ekran kalıtesı şarj suresı ve wifi hızı gayet ıyıdı.Android 2.2 froyo yuklu bedavaya ındırıosun uygulama ve oyunları.. bakmanı tavsıye ederım.

buket2

buket2

Üye
android 2.2 işletim sistemine sahip, nova display ekranlı, 2mp ön kameralı wifi direct ve gkey tuşuna sahip optimus black... fiyatı ve kalitesi çok iyi

futbol123

futbol123

Üye
Samsung gio almaya karar verdim lg p350 nin ekranı 2.8 inç ve çözünürluqu düşük bütçem 450tl macımın ve en iyi en hızlı telefon gio teşekkürler öneriler icin

coacoa

Üye
çin malı oldugu ıcın ben bıraz soguk bakıyorum ama forumlardada dıkkat edıyorum cok tutuldu bu ideos x5 ona bakabılırsın.. bıde Lg optimus me olabılır benım eskı telefon fıyatı daha uygun.. Fıyatına gore pıyasadakı en ıyı smartphone'lardan bence.. tasarımı ekran kalıtesı şarj suresı ve wifi hızı gayet ıyıdı.Android 2.2 froyo yuklu bedavaya ındırıosun uygulama ve oyunları.. bakmanı tavsıye ederım.
bütün telefonlar çin malı zaten kvk boşa 2 yıl garanti vermez kaçak gelmiyor ülkeye bunlar çin malı demenize gerek yok nokia 5800 var bende fırlattım attım bundan sonra :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye

ace ve gio ya göre kat kat iyi olabilir ben ekranı kötü demedim ama bu forumda bazı üyeler milyarlık cihazlardan bile ekranı daha iyi diyor benim lafım onlara takdirine sunarım ki gio ve ace milyarlık cihazlar değil

Anladım ama x5 in ekran çözünürlüğünden bahsetmiştim ben neyse.

__xXx__

__xXx__

Üye
Anladım ama x5 in ekran çözünürlüğünden bahsetmiştim ben neyse.
arkadaşım x5 in ekran çözünürlüğü gayet iyi ben kötü deniyorum ama bazıları milyarlık cihazlardan daha iyi diyor benim lafım onlara gio ve ace i ezer evet ama üst model(binlerce lira fiyatı olan)bi htc kadar da değil

onurgunay35

onurgunay35

Üye

arkadaşım x5 in ekran çözünürlüğü gayet iyi ben kötü deniyorum ama bazıları milyarlık cihazlardan daha iyi diyor benim lafım onlara gio ve ace i ezer evet ama üst model(binlerce lira fiyatı olan)bi htc kadar da değil

Tabikide değil anladım demek istediğini.

alperen545

alperen545

Üye
vallah geçen yolda 2. el telefoncuya rastladım hele bir bakayım dedim içeri girdim içeride ipohone 4 vardı kaç para dedim adam bana 130 tl dedi şaşırdım sizce almalımıyım

maNthis

Üye
galaxy ace alabılırsen 650 lıraya falan alırsın sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt