Metin MF
Üye
-
Konu Sahibi
-
nokia c5-03 2 el olarak bulabılırsın temiz güzel 5800 express müsic samsung'un guzel modellerı var 400 e kadar arama yap gorursun ama sana soyle soyluyum c5-03 güzel telefon ama adi bi tel bi arızası cıkarsa var ya ooo ardı arkası gelmıyo bızzat ben yasadım e71 n97 yne güzel telefonlar fıyat ıcın ama temizini bulursan ama sana nokia yerine benım favorim olan samsung öneririm gts 5620 monte üstüne para bile kalır hemde kalitelidir nokia gibi arıza vs cıkarmaz bu yazıdgım tellerin hepsini kullandım daha başka öneriler istersen aradıgın özelliklere göre yazarım
istediğin ozellkler nedr wifi dısında orn qwerty klavyemı dokunmatikmi ekran mı ?
Dokunmatik sıfır nokia wi fi bulamazsın 400 tlye
Kardeş bi de bende 5228 var arka kapak berbat çizikle dolu ekranda da bir kaç küçük nokta pislikler var başka sorunu yok 2.el telefoncular kaçtan alır
HOCAM NOKİA ALMA ALMA BAK SANA Bİ DOST LAFII ALMA SAKIN ben aldım 0 450 lıra bayıldım en son aldıgım telefona kutusundan arızalı cıktı ne degıstırebıldım ne ıade edebıldımm üstelik aldıgımın 12.ci günü götürdüm 2yıl GARANTI VARMIS PEHH yalan dolann hepsi bak sımdı telefonla napıcamı dusunuyorm
150 -170 max.
150 -170 max.
----------Eklendi @ 21:54:57 ---------- Yazıldı @ 21:52:35 ----------
SATSAM 300 YA VERIRLER YA VERMEZLER SIMDI ELINDEKI PARANDA GİDER... ama 1 öyle cıktı dıe hepsıde oyle cıkacak degıl yınede sen bılırsın
150 -170 max.
----------Eklendi @ 21:54:57 ---------- Yazıldı @ 21:52:35 ----------
SATSAM 300 YA VERIRLER YA VERMEZLER SIMDI ELINDEKI PARANDA GİDER... ama 1 öyle cıktı dıe hepsıde oyle cıkacak degıl yınede sen bılırsın
iyiymiş o zaman ben bunu satayım üstüne para ekleyip alayım bir tane c5-03. eyvallah
ben 6300 aldıgımdada kutudan arızalı çıktı aldıgım telefoncu almadı garantıye gotutmedı bende o zaman 450 tl vermıstım 2. gunu gıttım ama olmadı sonra nokia sitesinden en yakın nokia bayısının elını aldım durumu anlattım sonra en yakın bayılıge ucretsiz kargoya verdım ve 6 saat sonra beni aradılar ve telefon bizden kaynaklı bır sorun var sıze en yakın zamanda sıfırını gondericez dediler 2 gun sonra kapıma gelmıstı telefon ve içinde kutunun her sey vardı eksiksiz sana tavsıyem sende ole yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?