400 tl ye kadar aşağıdaki özelliklere haiz telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
400 tl ye kadar aşağıdaki özelliklere haiz telefon
mrb arkadaşlar.400-500 tlye kadar telefon arıyorum.özellikler

1) Şarj süresi iyi olmalı.çok sağlam olmalı
2) Mp3 sesi çok iyi olmalı.özellikle kulaklık çok iyi olmalı.kulaklığı takınca kimseyi duymamalıyım.ses hem çok iyi hemde kaliteli olmalı.
3) Tuş takımı mutlaka olmalı.klavyede olabilr.hem dokunmatik hem tuş takımıda olabilir.ancak tek başına dokunmatik istemiyorum
4) Kulaklık girişi 3.5 mm olursa çok iyi olur.ancak özel girişlide olsa olur.
5) Kamera foto wifi olmasada olur.ama nette hızlı olursa harika olur.
6) Medya özellikleri iyi olmalı.dizi film izlleyebilmeliyim.
7) Birde uygulama yada program yüklenebilen birşey olursa iyi olur.ama olmasada sağlk olsun kabulümdür
8) Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

nalcam22

nalcam22

Üye
400 liraya bu telefonu bulmak zor

futbol123

futbol123

Üye

aradığınız telefon bu. Android işlemcisi var oyun ve uygulama konusunda sıkıntı çekmessiniz

One907

One907

Üye
Samsung Jet var 800 MHz işlemci araştır 'dan 300 350 lira arası ama IMEI numarası başka telefona kayıtlı..Benim bir arkadaş almıştı ordan gayet memnun IMEI sorun çıkarmıyor..

warriorofislam

Üye
Hocam akıllı uslu bi telefon değil ama Samsung Corby Pro. :) Arkadaşımda var wifi felan her şeyi var dediklerinin. Fakat medya ve uygulamalar sorun olabilir.Dizi izleneceğini sanmıyorum.

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi

aradığınız telefon bu. Android işlemcisi var oyun ve uygulama konusunda sıkıntı çekmessiniz

sağolun arkadaşlar.bu siteyi çok seviyorum.konuyu en son bu sitede açmama rağmen en çok yardımı burdan aldım.

bu tel çok pahalı beni aşar.ama gerçekten güzel.

nokia x3-2 ye ne dersiniz.müzik sesi tatmin edermi.ses çok iyi olması lazım birde 5730 express music.tel tuş takımlı hoş duruyo.şarj durumu nasıldır bunların.ses iyi çıkarmı.birde zannedersem symbian bunlar.programda yükleyebilirmiyim.

'Patron

'Patron

Üye
x3-02 iyi ama doknumatık ve tuşlu kombınasyonu o telefona olmamıs daha doğrusu s40 a olmamıs. sen x3 e bak. sanırım aradğın telefon o.

futbol123

futbol123

Üye
529tl ye buldum hemde güvenilir bir magaza bence bu cihazı alın kesinlikle pişman olmassınız

----------Eklendi @ 00:40:28 ---------- Yazıldı @ 00:27:01 ----------

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nokia x3-2 ye ne dersiniz.müzik sesi tatmin edermi.ses çok iyi olması lazım birde 5730 express music.tel tuş takımlı hoş duruyo.şarj durumu nasıldır bunların.ses iyi çıkarmı.birde zannedersem symbian bunlar.programda yükleyebilirmiyim.
program yükleyebilirsin tabi ki ama s40 bu konuda biraz zayıf. X3 02nin şarz durumu iyi. 5730 çok güzel bi tasarıma sahip bence. Ama donma reset gibi sorunların olması muhtemel.(sadece bi kaç saat kullandım fakat Wi-fiden dosya indirirken reset attı)şarz süresi hakkında bi şey söyleyemem sadece bi kaç saat kullandım.Umarım yardımcı olmuşumdur :Dşimdiden hayırlı olsun.NOT:bence x3 02 al. :)

61semih

61semih

Üye
400tl ye hem dızı dılm ızlıyeceksın felan cok zor

Xperia:X10

Xperia:X10

Üye
Kardeşim sana SE Xperia X10 Mini Pro öneriyorum kesinlikle memnun kalıcaksın

mert5401

Üye
Samsung Star 2 (S5263)

Şarj süresi şu ana kadar gördüğüm en mükemmel seviye.
+Wifi var.
+3.2 kamera
+Kulaklığı söylememe gerek yok ses müthiş.

Tek eksiği 3G olmaması.Bu benim için sorun değil ancak çoğu kişi 3G şart diyor .
Fiyat 370 Tl.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Eger cok saglam telefon istiyorrsan motorola Defy öneririm . hız konusunda kia sıkıntı çekmezsin . uygulamala konusunda çok iyi cihaz . suya toza darbeye dayanıklı ekranı cizilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt