Alınık 400 TL Ye Kadar android telefon arıyorum.. gerçekten çok ihtiyacım var. mtk 6589 tercihimdir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxipich

Üye
    Konu Sahibi
400 TL Ye Kadar android telefon arıyorum.. gerçekten çok ihtiyacım var. mtk 6589 tercihimdir
Arkadaşlar bir sebepten dolayı Note 2 telefonumu satmak zorunda kaldım.. Şuan kendimi boşlukta hissediyorum cebimdeki para 400 TL..
Ne bileyim casper via,gm discovery,bu mtk 6589 çin telefonları olabilir..
arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
ben lg p705 18 ay garantili aldım yarın elime geçer 400e bulabilirsin temiz garantili sahibindene bi bak derm 450 olan bazıları 400e kadar iniyo

maxipich

Üye
    Konu Sahibi
kanka o fiyatlarda htc sensation,galaxy s2 falanda düşünebilirdin gerçekten kaliteli cihazlar..
Benim aradıklarım bellide ölücü demesin arkadaşlar. durumum bu.. Ama Mobilworx'te çalışıyorum bir aksesuar firması aksesuar veririm istediklerinden :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
atrix vereyim 300-350 gönlünden ne koparsa :D 10 ay garantili ;P

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
bi anda karar verdim aslında 2007den bu yana nokiadan başka marka kullanmadım benim hala oğlu aklıma girdi android diye bende de maksimum 400 lira vardı samsunga kıl kaparm htc de nedir bilmem cihazlarını lg kullanıyodu iyi ddi aldım bende

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar bir sebepten dolayı Note 2 telefonumu satmak zorunda kaldım.. Şuan kendimi boşlukta hissediyorum cebimdeki para 400 TL..
Ne bileyim casper via,gm discovery,bu mtk 6589 çin telefonları olabilir..
arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

inceleyiniz

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
android i5 var mtk modeli istediginden 1gb ramli

Son düzenleme:

ugurugur92

Üye
ONUR KARA BANA ULAŞIRMISIN 551 238 11 45

aosman61

aosman61

Üye

meteizci

Üye
xperia neo v düsünürmüsün hocam orijinal kutulu faturasıda var ama garantisi bitti

hubos

Üye
wander galaksi samsung var ilgilenirsen 350 tl ist içi elden 5326260046 ..hüseyin

isoxx

isoxx

Üye
Ace var 250 TL 5432118097

youngshoot

Üye
Sıfır replika s4 verebilirim. En iyi kalitedir. 349 TL.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
ace 2 var garantili beyaz ciziksiz cm 10.2 yuklu acmadigi oyun yok

crom666

crom666

Üye
161099564...sahininden.com?

sinan627

sinan627

Üye
casper via a 3216 siyah renk 4 çekirdekli güzel cihaz ilgilenirsen 420 liraya bırakırım

3onur5

3onur5

Üye
adam ilanı üç buçuk ay önce açmış biride hortlatmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt