Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
400 tl' lik androit telefon önerisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
orkunakbal
Üye
Bence Galaxy mini ya da Galaxy y alabilirsin.Hem şimdi Turkcell'in kampanyası varmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Jelly_Bean
Üye
Vodafone 945 yerine T20 almanı öneririm.Gingerbread 2.3.3 le geliyor galiba 1 kez daha android güncellemesi gelicek.Olmadı cyanogen mod la android sürümünü 2.3.7 ye çıkartabiliyorsun.ARMv6 işlemciler için olan 10.1 Flash Player indirirsen çoğu sitede işini görür. 0 alıcaksan t20 2.el alıcaksan huawei ideos x5 almanı öneririm
ibrother
Üye
vodafone 945 rom al sky fire ve kendi flash player i var. Ben memnunum. 160tl gibi küçük bi fiyata. Aldım. Yeni.
kardeşim sana şiddetle t20 öneririm o fiyata hatta ikinci elini garantili 350 tl yede alabilirsin 600 mhz yi hor görme galax i7500 kullanıyordum t20 geçtim iyikide geçmişim flash 10.1 indirip yükliyebiliyorsun cihazı aldıgımda orjinal android 2.2.3 yüklüydü yeni güncellemesi çıkmış onu kurdum android 2.3.5 sürümü telefon uçuyor kardeş bırak vodafonu falanı filanı
b_turker
Üye
Dostum t20 falan hikaye alicaksan bi 50 tl daha eklersen htc hd2 tavsiye ederim. Hem 4,3 inc ekran hem 1ghz islemci tek dezavantaji sarj. Ki bu tum androidlerde aynidir. Ayrica hem windows hem android destekliyor.
Sypnc_Dictetor
Üye
Telefon yerine bi 100 tl daha eklersen tablet alırsın 7'' daha kullanışlı olur.Ama boyut sorunu var.
ozgur_473
Üye
ikici el huawei ideosx5 veya galaxy gio , fit , mini olabilir ikinci el