400-600 arası bir cihaz önerir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
400-600 arası bir cihaz önerir misiniz?
Yazılım yetersizliği nedeniyle Nokia kullanmayı bırakacağım.Cihaz önerirseniz sevinirim.Teşekkürler.

nonamex

Üye
Huawei Ideos X5
Samsung Galaxy Gio

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
nokia kullanmayi düsünseydin kesinlikle c6-01 derdim ama bu durumda galaxy gio :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
gio iyidir.

qRumPy

Üye
galaxy ace 1 2 ay sonra fiyatı düşer

qRumPy

Üye
Seneye Şubata kadar baya düşer :D

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim.Nokia c601'i düşündüm bir ara ama yazılım yetersiz.Samsung cihazlarda muhteşem yazılımlar yüklü geliyor.En basiti Nokia'da Facebook'a resim yüklemek bile tam bir bela.

61semih

61semih

Üye
Çok teşekkür ederim.Nokia c601'i düşündüm bir ara ama yazılım yetersiz.Samsung cihazlarda muhteşem yazılımlar yüklü geliyor.En basiti Nokia'da Facebook'a resim yüklemek bile tam bir bela.
bizde galerıden resıme gelıp paylas dedıgınde seceneklerden face dıyınce dırek yukluyor.sanbyanda nasıl bılemıyorum.gio tavsıye ederım eger beklerım dersen ace nın fıyatı duser

qRumPy

Üye
en fazla şurda 1 veya 2 ay sonra 50 tl veya daha fazla iner şahsen bende bekliyorum :D ekran büyük yoksa gio alırım aynı sonucunda

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Huawei Ideos X5

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Acei,Gio,İdeos X5 :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Gio veya ideos x5 :oke:

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Gio Suan 500 TL Benimde Önerim..!!!

umutku84

umutku84

Üye
ideos x5 yada gio iyidir

Ocean258

Ocean258

Üye
ideos x5 en mantıklısı gıbı gozukuyor. ama daha ugyun fıyata bırsey ıstersen Lg optimus me'de olabılır. Benım bı oncekı telefon. tasarımı ekran kalitesi ve parlaklıgı,şarj suresı cok ıyıdı telefonun. Android 2.2 yuklu uygulama ve oyunlarda sıkıntı cekmıyorsun google marketten bedava hepsı.. fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırtanesı bu ıkı telefona bakmanı tavsıye ederım.

buket2

buket2

Üye
o fiyatlarda alabileceğin pek fazla smartphone seçeneği yok sanırım... 400tl civarında olan android froyo işletim sistemli lg optimus me ya da 850 tl civarında olan android 2.2 lg optimus black'i tavsiyye ederim. bence biraz daha koy üzerine ve black al özellikle sosyal paylaşım sitelerinden faydalanıyorsan 4 inçlik bir ekran daha iyi olur. küçük ekran gerçekten bu tür uygulamalar için sıkıntı... telefon gayet hızlı ve şarjıda iyi gidiyor. oyun oynamak için de gayet ideal bir telefon beyaz ya da siyah renk seçenekleri mevcut. 2 mp ön kamera ve nova display ekranı ile kendini diğerlerinden ayırıyor. kalitesine göre fiyatı çok çok uygun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
huawei x5 ya da biraz bekle galaxy ace. :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
bı karar verdın mı hocam arasında kaldıgın bı tel varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...