Tavsiye 400-550tl arasi tel tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
700 cok zor hocam 1. Telefon dini uygulamalar icin kullanilacak sadece konusma foto cekicek arada yani normal bi telefon 1-2 gun cikartir diye dusunuyorum ama kamerasi guzel olmasi lazim 2.telefon ise lumia 1320yi batarya konusunda mukemmel ama kamera beni uzer aslinda ekrani tam istedigim gibi ama
ustam 600tl ye tertemiz 1~2 aylık bş 1320 bulursun. Bende senin durumundaydım 5 ay önce. Bi 1320 aldı. 3 ay sonra çok ufak Bi zararla geri sattım değer de kaybetmeyen bi cihaz :)

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
ustam 600tl ye tertemiz 1~2 aylık bş 1320 bulursun. Bende senin durumundaydım 5 ay önce. Bi 1320 aldı. 3 ay sonra çok ufak Bi zararla geri sattım değer de kaybetmeyen bi cihaz :)
Dogrudur hocam peki size bisey sorcam ben yazi bekliyeyimmi yoksa simdimi alayim birde lumia 1320nin kamera nasil 5mp ama kalitesi nasil keske 8 koysalardida kesin gozuyle baksaydim birde 3g 1-2 saat acik wifi full nerdeyse 3-4 gorusme whatsapp ara sira fotograf 6-7 tane 1 gunu cikartir dimi

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Dogrudur hocam peki size bisey sorcam ben yazi bekliyeyimmi yoksa simdimi alayim birde lumia 1320nin kamera nasil 5mp ama kalitesi nasil keske 8 koysalardida kesin gozuyle baksaydim birde 3g 1-2 saat acik wifi fu ll nerdeyse 3-4 gorusme whatsapp ara sira fotograf 6-7 tane 1 gunu cikartir dimi
bu dedikleriniz ile bir günden fazlasını çıkartır. Ben günde 2 saat whatsapp 3g full ve harici internet kullanımı yapıyordum. Geceye %10 kalıyırdu :).kamerası cidden kotu. Yaza ne olur ben hiç bilmiyorum ustam. Şimdi ne desem yalan olur. Ama amiral gemisi Lumia çıkmayacak uzun bi sure. Birde 1330 bekleniyor. Onda 8 mp 5.7" var ama fiyat ne olur bilmem :)

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
bu dedikleriniz ile bir günden fazlasını çıkartır. Ben günde 2 saat whatsapp 3g fu ll ve harici internet kullanımı yapıyordum. Geceye %10 kalıyırdu :).kamerası cidden kotu. Yaza ne olur ben hiç bilmiyorum ustam. Şimdi ne desem yalan olur. Ama amiral gemisi Lumia çıkmayacak uzun bi sure. Birde 1330 bekleniyor. Onda 8 mp 5.7" var ama fiyat ne olur bilmem :)
1330 u bekleyelim biz o zaman fiyati dusunce aliriz :D:D

utt2

utt2

Üye
bende zenfone 4 yada discovery 2mini alıcım hangisi acaba

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
caps6

caps6

Üye
zenfone 4 ve gmd 2 mini ye baktım.Zen 4 çok küçük birde kamerada flaşyok.Gmd 2 mini yi beğendim.Hatta bende ondan alabilirim.Kasayı ince yapmışlar görünüşü iyi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: utt2
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Zenfone 4 ün özellikleri yetersiz buldum ama Discovery 2nin de minisi olabilir
1.3ghz 4çekirdekli büyük ihtimal media tek 1gb ram 4.4.kitkat 1800piş seçim senin :)

utt2

utt2

Üye
Zenfone 4 ün özellikleri yetersiz buldum ama Discovery 2nin de minisi olabilir
1.3ghz 4çekirdekli büyük ihtimal media tek 1gb ram 4.4.kitkat 1800piş seçim senin :)
Sağol önerin için
peki hangisinin ekranı daha sağlam?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
hocam discovery 2mini de baya sorun var diye biliyorum bence bir araştırın

utt2

utt2