Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
400-500 Tl arasında ki en iyi android telefon ?
Sponsorlu Bağlantılar
TrBelle
Üye
Konu Sahibi
400-500 Tl arasında ki en iyi android telefon ?
arkadaşlar 400-500 tl arasındaki en iyi android telefon nedir( tabi bu fiyatlarda biraz oynama olabilir )
Emma-Watson
Üye
Motorola Atrix
Kerim.
Üye
2.el?
TrBelle
Üye
Konu Sahibi
sıfır olsa iyi olur
Ottoman Slap
Üye
him vala kardes htc desire c olabilir 500 tl idi sanirsam hem 4.0 yuklu
TrBelle
Üye
Konu Sahibi
abi bana htc deme nolurr explorer vardı bellek azlıgından çıldırdım bi daha töbe almam ama bi bakıcam eyvallah fiyat aralıgı 600 e kadar olabioir
- - - Eklendi - - -
abi baktım güzel telefonmuş ya
Ottoman Slap
Üye
yane kardes onerimdir ace2 kulllanicsiyim param o civardi arastrip onu alcaktim az daha para glince bnu aldim tavsye ederim o teli
- - - Eklendi - - -
Penci Hoca
Üye
xperia ray olabiler!!!
ben kullanyorum gayet güzel..
fiyati 550-600tl arasi..
belki de daha ucuza vardir!!!
skywalker06
Üye
Galaxy Mini 2 güzel ama araştırırsan 600tlye ace 2 satanlar var 2.el bence ace 2 al rahat et
ZaZuM
Üye
Alcatel ot 995 de bi araştır istersen s2 ayarında bi cihaz ve içe cream güncellemesi de aldi
-Emre
Üye
Alcatel ot 995, galaxy mini 2, xperia miro. Alcatel ot 995 galaxy w ayarında s2 değil ama güzel. ice Cream Türkiye için değil fransa için ama türkiyeden aldığınıza kurabilirsiniz türkçe desteği var
Sarangni
Üye
Kesinlikle atrix
alpbayindir
Üye
Arkadaşlar atrix almayı düşünüyorum ama android 2.3 olması problem olur mu diye düşünüyorum? Problem olur mu?