Telefon Tavsiyesi 400-500 arası şarji çok dayanan telefon önerebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
400-500 arası şarji çok dayanan telefon önerebilir misiniz?
Anneme telefon alacağım şarjı çok giden bir akıllı telefon almak istiyorum. Sizce ne almalıyım.

azattt

azattt

Üye
General Mobile Discovery 2 Mini olabilir o fiyata en iyi telefon ve şarji iyi gidiyor diye duydum
Victor P1 telefonu da var ama marka olarak pek bilmediğim için bişey diyemem. Lumia 520 525 telefonları da 500 liradan az ve Şarji iyi gider ama pek tavsiye etmem SAR değerleri yüksek ve pek kullanışlı değiller

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
Bilinmedik marka almak istemiyorum.

trecool

trecool

Üye
lumia tavsiye edebilirim.lumia 525 bu fiyatta iyidir.

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
Discovery 2m guzelde wp daha az sistem yordugu icin wp yanyanayim. 525 guzel ama goruntulu konusmasi yok. goruntulu konusma ozelligi olmasi onemli.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
WİNDOWS Phone olur o fiyata ancak android şarj dayanmaz belirttiğin fiyat civarı.

azattt

azattt

Üye
A101'de yarın Galaxy Core 2 telefon satılacak 450 liraya. O da işini görür. Parlaklığı düşürüp duvar kağıdını görünümü sadelestirirsen Şarji iyi gider. Ama ilk önce discovery 2mini ye gözat Çünkü kamera ram ekran ve tasarım olarak daha iyi

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ikinci el 1320 bakcan Ozman. Büyük ama bataryası da büyük. On kamera da va.

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler. Lumia 620 de karar kıldım.

Invoke

Invoke

Üye
İkinci el 1320, şarjı bayağı gidiyor. Gerçi sıfırı ne kadar bilmiyorum. Geçen sene çıktığında 1000 lira idi, düşmüştür.

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Görüntülü konuşmayada önem veriyosan Lumia 1320 şarj konusunda zaten 1 numara. Oyun oynamazsan sadece konuşur mesajlaşır internete girersen 4 gün falan gidiyo rahat. İstersen 18 ay garantili kutusu faturası aksesuarı tam temiz kullanılmış 6 aylık Lumia 1320 650₺ pazarlık sünnet :)