400-450 Tlye android telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
400-450 Tlye android telefon önerisi
Arkadaşlar paraya ihtiyacım oldupu için lg optimus blackimi 700 tlye sattım şimdi elimde 200 tl para kaldı.200-250 lira ekleyebilirim.İstediklerim:Kamera önemli deil 1mb bile olabilrkesinlikle Android olmalıDokunmatik olmalıEkranı en az 3.2" olmalıGünde 1-2 saat kullanırım en fazlaOyunlar bol olmalı Çözünürlük iyi olmalıÇoğu oyunu kasmadan oynatmalıEn az 2 sene gitmeliŞimdilik bu kadar herkese teşşekkürler

mstf_l

mstf_l

Üye
galaxy mini
optimus me
ama black teki her oyunu oynayamazsin ayrica cok yuksek cozunurluk bulamazsın

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
galaxy minioptimus me ama black teki her oyunu oynayamazsin ayrica cok yuksek cozunurluk bulamazsın
Optimus blakten çok memnundum hiç satmak istemedim ama para lazımdı bana o yüzden sattım

----------Eklendi @ 08:29:54 ---------- Yazıldı @ 08:24:18 ----------

Arkadaşlar sizce hangisinde da çok oyun oynanır 800mhz 278 mb ram mi 600mhz işlemci 512 mb ramle mi

y n s c n

y n s c n

Üye
''600mhz işlemci 512 mb ramle mi'' tabiki bu.
Ramsiz işlemci ne işe yarar ? Bir işe yaramaz.. Sana tavsiyem ; Gio veya p503.. Dahada çıkabilirsen x5

• Beğen
Tepkiler: ozanatc
Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me gercekten guzel telefondur.. bende tavsiye ederim bakmanı.. Optimus black kullanıyorum suan bı oncekı telefonum optimus me'di 3 ay kullandım.. tasarım ekran kalitesi,şarj süresi ve wifi hızı gayet ıyı telefon.. kamerası sadece basit 3.15 mp... android 2.2 froyo yuklu.. uygulama ve oyunlarda sıkıntı cekmezsın fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırı piyasadaki..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
t20 olabilir bence.

Masha

Masha

Üye
Samsung Galaxy Mini veya LG Optimus Me'yi tavsiye ederim. O fiyata bulabileceğin en iyi Smartphone'lar.

61semih

61semih

Üye
galaxy gio mınıden daha ustun her acıdan 279mb ram ıle 3 tane hd oyun aynı anda acabılıyorsun.demenişliğim var
tabıkı hd oyunlar gıo ıcın kısıtlı ama hıc yok degıl bunun dısındakı oyunların hepsını kaldırıyor sayılır
bu fıyata en ıyısı gıo

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
''600mhz işlemci 512 mb ramle mi'' tabiki bu.Ramsiz işlemci ne işe yarar ? Bir işe yaramaz.. Sana tavsiyem ; Gio veya p503.. Dahada çıkabilirsen x5
Bana diyorsun 512 mb ram 600 mhz işlemci a 800mhz 278 mb ramli teli öneriyorsun ben şuju soruyorum ikiside iyi telefon hangisinde daha çok uygulama yükleyip oyun açabilrim

coacoa

Üye
o sattığın telefonu x5 aratmaz ama fiyat aralığına uygun değil.. max 450 tl verebilirim dersen galaxy gio bulabilirsin o paraya

asım hulusi

asım hulusi

Üye
Lg Optimus One (P503) uygun fiyata bulabilirsen kaçırma fiyat&performans mükemmel android rahat çalışıyor. Bolca Uygulama bulabilirsin

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
x5 500tl ise alabilirim ama 600 tl ise alma şansım yok

PriZm

PriZm

Üye
x5 567 tl diye biliyorum. Biraz butceni zorlar ama 600-800 tl lik telefonlardan daha iyi oyun performansi vardir.

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Nerde 567

PriZm

PriZm

Üye
hepsiburadada en son baktigimda 567 tl idi.degismis olabilir.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Gio'yu al :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bütçeyi zorlayabiliyosan kesinlikle ideos x5 al 570 550 arası bulabilirsin TİM lerde.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
sony ericsson x10 mini..

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Gio alıcağım gibi duruyor gio kullanan arkadaşlar memnun mu anlatabilir mi?

rapman

rapman

Üye
Vodafone 945

Üst Alt