40 adet uygulama arşivi. (AÇIKLAMALI-ÖNIZLEMELI) GÜNCELLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum başlık hala 40 uygulama daha eklemeyi düşünmüyormusun

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
kardeş korkuyorum tel kanapnırda açılmazsa diye ondan tereddüt ediyorum:dry:

herşeyi yerli yerinde yaparsan hiçbir sorun çıkmaz. Ben ilk denememde başarılı oldum. Bi kere yapınca zaten devamı çok kolay oluyor. Telefon kapanırsa onun için de dead flash atarsın :ok2:

- - - Eklendi - - -

dostum başlık hala 40 uygulama daha eklemeyi düşünmüyormusun

bakacağım bi ara ama... :hmmm

0386

Üye
yapabilirim yani öyle mi bi sorun olmaz sen biliyosan teamwier üzerinden yapsak olur mu dostum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kardeş çok teşekür ederim ama bnim telefon c7-00 onu bulabilirmisn rica etsem bana çok yardımcı oldun çok saol bu iyiliğide yaparsan minnattar kalırm şimdiden :tşk:

c7 yüklenmiyormu yani belle değilmi senin tel

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş yinede saolsın eğer sen diyosan yüklersin denerim

belle refresh benim tel kardeş refrehi yükledim uygulamalarım gitti kardeş flash atınca geri gelir mi uygulamalar?????????

telefonu aldığın zaman içinde olan uygulamalardan bahsediyorsan evet gelir ama senin sonradan yüklediğin uygulamalardan bahsediyorsan onları kendim tekrar indirip kurman gerekir.

0386

Üye

telefonu aldığın zaman içinde olan uygulamalardan bahsediyorsan evet gelir ama senin sonradan yüklediğin uygulamalardan bahsediyorsan onları kendim tekrar indirip kurman gerekir.

ewet onlardan bahsediyorum o zaman gelir bi alışırsam flash atmaya neler yaparım tele kardeş =)=)=)

0386

Üye
nasıl ve daha neler yapabiliceğimi söylermısın ???

0386

Üye
kardeş Navifirm programını açınca '' XML belgesinde bi hata var (5, 1)'' diyo ne demek acaba bu flahlamak için önerilen programda

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
kardeş Navifirm programını açınca '' XML belgesinde bi hata var (5, 1)'' diyo ne demek acaba bu flahlamak için önerilen programda

sanırs microsoft net framework kurulumu istiyor :hmmm

Üst Alt