4 yaşında sigara tiryakisi oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
4 yaşında sigara tiryakisi oldu
Bizde sigara yasağı tartışılırken çok çarpıcı bir haber Tayvan'dan geldi. İşte 4 yaşındaki tiryaki çocuğun dramı;

Tayvan'da babasının sigaralarını çalıp zamanla tiryaki olan 4 yaşındaki çocuk bir rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındı.

China Times gazetesinin haberine göre Gaoxiong kentinde yaşıyan yaşayan 9 ve 4 yaşlarındaki iki erkek kardeş babalarının ceplerinden her gün sigara çalmaya ve gizlice içmeye başladı.

İki kardeş babalarının sigara içerken çok karizmatik göründüğünü bu yüzden kendilerinin de içmeye başladığını ve zamanla alıştıklarını söyledi. Haberde 4 yaşındaki çocuğun babasının cebinden sigara çalamadığı zamanlarda ağabeyine okulda sigara bulması için yalvardığı belirtildi.

Çocukları nikotin bağımlılıklarından kurtulabilmesi için tedaviye alan doktor Xue Guangjie anne ve babaların çocuklara kötü örnek olmaması için yanlarında sigara içmemesi gerektiğini belirtti.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
yazık ya allah yardım etsin

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
aman allah korusun bi daha mı asla
allah yardımcıları olsun

guest1212

guest1212

Üye
benim sigara dumanına alerjim çıktı bazen dünyanın en şanslı insanı olduğumu düşünüyorum :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İlginç.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
valla keşke ben olsaydım sigara öldürür zaten bende onu istiom :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Burada Ailenin, Özellikle Babanın Sorumsuzluğu Göze Çarpıyor.. Çocuk Napsın Babasını Örnek Almış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...