4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
bu mod arşivinde eski arşivdeki modlar var mı (bu arada teşekkürler)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu mod arşivinde eski arşivdeki modlar var mı (bu arada teşekkürler)

Eski mod arşivinin üzerine yeni modlarda eklenerek yeni ve daha anlaşılır klasörleme düzeni getirilerek yapıldı. Artık hangi mod OFW'de hangisi C6/N97 CFW'lerinde hangisi her iki sistemde birden kullanılır hepsi anlaşılıyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
teşekkürler indireyim hemen belki bende olmayan bir mod bulurum :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye

Eski mod arşivinin üzerine yeni modlarda eklenerek yeni ve daha anlaşılır klasörleme düzeni getirilerek yapıldı. Artık hangi mod OFW'de hangisi C6/N97 CFW'lerinde hangisi her iki sistemde birden kullanılır hepsi anlaşılıyor.

Bu çok güzel olmuş . Emeğine sağlık teşekkürler

• Beğen
Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
öff be eski arşiv mükemmeldi bu arşiv daha mükemmel

• Beğen
hakan_maxicep

hakan_maxicep

Üye
teşekkürler

ByKatre

ByKatre

Üye
Kardeş süpersin ya :tşk:

efsane1980

efsane1980

Üye
kardeşim süpersin teşekürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica:

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kardeş bunu orjinal fwde de kullanabilirmiyiz

dark_guest

Üye
merhaba furkan kardeşim ilk çıktığı günden beri senin yapmış olduğun T.C.K v1 Final Nokia 5800 V60.0.003 Stil 2 cfwyi kullanıyorum ve vazgeçemiyorumm eline koluna sağlık güzel bir cfw olmuş ancak tek eksiğim yazım zaman aişımı hızı 1sn olarak modlu galiba onu 0.5e nasıl düşürebilirim yardımcı olurmusun?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Eline koluna sağlık kardeşim.Emeklerini bizlerle paylaşman bizlere bu işlerin inceliklerini anlatman gerçekten çok güzel.Ayrıca teşkkürler!!

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eline koluna sağlık kardeşim.Emeklerini bizlerle paylaşman bizlere bu işlerin inceliklerini anlatman gerçekten çok güzel.Ayrıca teşkkürler!!

Aslında ben pek birşey yapmadım. Eskiden beridir (2-3 yıl) olan modları bir türlü Türk Forum sitelerinde paylaşmayıp sadece CFW'lerinde kullanan ve bunları bir marifet olarak gösterenlerin "meslek sırrı" diye sakladıkları modları ortaya çıkardım. Ne var ki paylaşmakta? Emek hırsızı diye diye herşeyi saklarsak yabancılardan geri kalırız tabi.

mfdrn

mfdrn

Üye
allah razı olsun ustede sana bi sorum olcak ben cfw yapcam daha yeni başladım cfw yapmaya düzenlenmiş rofs2 ve prd core dosyalarını aldım peki nasıl kullancam bu modları? Yardım edersen cok sevinirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
allah razı olsun ustede sana bi sorum olcak ben cfw yapcam daha yeni başladım cfw yapmaya düzenlenmiş rofs2 ve prd core dosyalarını aldım peki nasıl kullancam bu modları? Yardım edersen cok sevinirim

Forumun Modifikasyon Destek bölümüne bakabilirsin. Orada CFW yapma ile ilgili bir çok destek konusu mevcut :oke:

mfdrn

mfdrn

Üye
teşekkürler büyüksün abi

Üst Alt