4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Elimde özgün olan veya yabancı sitelerden aldığım bir çok anlatım bulunmakta. Bunları açıktan paylaşmayı düşünmüyorum. Yeni bir sisteme geçebilirsek yönetimin izniyle, bütün anlatımları orada paylaşmayı düşünüyorum. Mod arşivi sadece mod içerecek anlatım değil.

Bu şekil açıktan paylaşmak artık hoşuma gitmiyor. Google'da bile bu konu o kadar çok aratılmış ki, rambo_ft yazdığında rambo_ft mod arşivi önerisi çıkıyor. Düşün artık emeğe saygısızlığın ne kadar olduğunu.

Yeni sistemi bekle, orada istediğin gibi paylaşım yapabilirsin. Tabii yönetim ne diyor ona göre. 2-3 güne belli olur.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Elimde özgün olan veya yabancı sitelerden aldığım bir çok anlatım bulunmakta. Bunları açıktan paylaşmayı düşünmüyorum. Yeni bir sisteme geçebilirsek yönetimin izniyle, bütün anlatımları orada paylaşmayı düşünüyorum. Mod arşivi sadece mod içerecek anlatım değil.

Bu şekil açıktan paylaşmak artık hoşuma gitmiyor. Google'da bile bu konu o kadar çok aratılmış ki, rambo_ft yazdığında rambo_ft mod arşivi önerisi çıkıyor. Düşün artık emeğe saygısızlığın ne kadar olduğunu.

Yeni sistemi bekle, orada istediğin gibi paylaşım yapabilirsin. Tabii yönetim ne diyor ona göre. 2-3 güne belli olur.

haklısın benim kaç tane konum var yorum yapılmayan ama bir sürü indirme var emek harcayıp paylaşınca kuru bir teşekkür bile olsa istiyo insan inşallah özel bölüm açılır

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İnşallah. Özel bölüm, ziyaretçilere ve normal üyelere kapalı olacak.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben teşekkür beklemiyorum kiimseden sadece paylaşıyorum millette faydalanıyo beni kızdırmasınlar yeter :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

İlk başta herkes böyledir. Ama sonradan "ha!" diyosun...
açık konuşmak gerekirse insanlarla konuşmayı pek sevmiyorum 3 5 kişiyle samimi olsam bana yeter biraz insanlardan nefret ettiğimde söylenebilir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
açık konuşmak gerekirse insanlarla konuşmayı pek sevmiyorum 3 5 kişiyle samimi olsam bana yeter biraz insanlardan nefret ettiğimde söylenebilir

Senin tarzın ben birşey diyemem. Emeğe saygı yoksa önlemde almazsak bu kötü alışkanlık hiçbir zaman son bulmaz.

remzi33

remzi33

Üye
link ölüüüüü :( bi ilgilenebilir misin Rambo_FT

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Link sağlam.

remzi33

remzi33

Üye
mesajı yazdığm saatte ne yaptıysam indirememiştim. teşekkürler ellerine sağlık

prani

Üye
saol usta elin dert gormesin!!!!! super!!!!!

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
teşekkürler bu modlar süper

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim.

lazye

lazye

Üye
bu modlar c6 v2 portundada çalışır dimi bazılarında v41 yazıyoda

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çalışabilir. Denemek lazım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni mod arşivimi konuya ekledim. Her moddere hayırlı olması dileğiyle.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
eyvallah :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Ahmet KIROĞLU

Üye
ustam bu işte acemiyim nokia 700 tlf aldım CFW yi nasıl yüklerim anlatırsanız sevininrim

Üst Alt