4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sıfırlı olan dosyayı direkt CFW'deki karşı gelen aynı yerine attın mı tamamdır. Dil dosyası değil

tamamda o zaman çalışmazki

---------- Eklendi @ 18:30:35 ---------- Yazıldı @ 18:30:02 ----------

profile.o0014 olması gerek

inşallah diğer tüm widgetlerin 00,01 ve 14 dosyaları var

usta, bu modları indirdik de hangileri ofw'de işe yarar hangileri yaramaz nasıl anlarız ? Şu senin c6 portu gibi yaptığın 5800 ofw portuna entegre edecem.

Oğuzhan

Üye
usta, bu modları indirdik de hangileri ofw'de işe yarar hangileri yaramaz nasıl anlarız ? Şu senin c6 portu gibi yaptığın 5800 ofw portuna entegre edecem.

bazılarında yazıyor bazılarını ise zaten bilmen gerekir tutup ta ev ekranı için 6 tane kısayol widgeti modunu ofwye atmazsın herhalde onun dışındakileri de deneyerek bulcaksın hepsini bir anda atarsan mod uyumsuzluğu, çakışma gibi sorunlar ortaya çıkabilir yani kısaca emin olmadığın kullancağın modları tek tek atacaksın ofwye

Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve dready112
[COLOR=""][SIZE=""]abi konu nerde ?[/SIZE][/COLOR]

Oğuzhan

Üye
bu kadar ciddi olsuğunu tahmin etmezdim be furkan abi...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kimsenin elinde bişey olmicak indirebilenler şanslı diğerleri kaldı

Bu modlar hem karışık hem de eskidi tabiri caizse. Yepyeni mod arşivi hazırlıyordum. Ama vazgeçtim. Bunu da kaldırdım. Ama yönetim isterse sadece bu konuyu eski haline getirebilirim.

Oğuzhan

Üye
keşke böyle olmasaydı yeni arşivini yayınlamıcaksın demek yeni başlayanlar ve kendi çapında cfw yapanlar öksüz kalacak

ya konuyu geri koydu yada yönetim el attı konuya

Oğuzhan

Üye
Furkan abi sen yeni mod arşivi paylaşmayacaksın ya ben mod arşivimi düzenledim iznin olursa bu arşivimi paylaşabilir miyim sormamın sebebi senin bu mod arşivinde var ama bayağı değişiklik yaptım ekleme çıkarma yaptım bir sürü

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Paylaşmaya devam edeceğim ancak 2 ay sonra.

Sende mod arşivi paylaşabilirsin ancak benim mod arşivinden fazla farkı yoksa önermem. Çünkü yeni mod arşivimde düzenlemeler yapmaya devam ediyorum. Ama aradaki boşluğu dolduracak kadar mod eklemişsen paylaşabilirsin

Özellikle OFW modları eklemişsen paylaş derim.

Oğuzhan

Üye

Ek olarak anlatımların olduğu klasör açtım modlama araçlarının ve cfwlere en çok gömülen programları koydum onun dışında tuş kilitlerini ikon paketlerini vb. Tek bir klasörde düzenledim vb. Bayağı değişiklik yaptım 100e yakın mod-konu anlatımı eklemişimdir ama fazla ofw modu eklemedim aklıma gelen flash ev ekranları ve sadece ofwde çalışan bazı tema efektleri geliyo bunların dışında da ofw modları var bir7-8 tane ben paylaşmamak en iyisi çünkü eğer sen mod arşivini paylaşaacaksan ben paylaşçaktım gerek yok o zaman paylaşmam. abi sana bir tavsiye benim yaptığım gibi anlatımları tuş kilitlerini ikon paketlerini falan bir klasörde topla ki düzenli olsun